Novosti Sport Događanja

Drogu i vojno streljivo u garaži skrivao 19-godišnjak

20.12.2018. / Ivana Ćurić

Policijski službenici Policijske uprave zagrebačke dovršili su kriminalističko istraživanje nad 19-godišnjakom zbog osnova sumnje da je počinio kazneno djelo neovlaštene proizvodnje i prometa drogama i nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih tvari.

-Temeljem osnova sumnje i operativnog rada na terenu, kod osumnjičenog je pronađeno 5,8 grama marihuane pakirane u dvije plastične vrećice. Obavljenom pretragom u garaži na adresi prebivališta u Velikoj Gorici policijski službenici su pronašli 101,4 grama marihuane pakirano u četiri plastične vrećice i 105 komada vojnog puščanog streljiva raznih kalibara. Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja osumnjičeni je predan pritvorskom nadzorniku, a kaznena prijava je dostavljena nadležnom državnom odvjetništvu-izvijestila je policija.

Također podsjećaju građane da svoje domove učine sigurnijima dragovoljnom predajom oružja i streljiva.

-Pozivamo građane, da ako nedozvoljeno posjeduju oružje, streljivo i eksplozivne tvari u svom domu, da o tome obavijeste policiju na 192 kako bi policijski službenici, u civilu, došli na adresu gdje se ono nalazi i izuzeli ih. Isto građani mogu učiniti bez sankcija po njih-dodaju iz policije.

Podijeli