Novosti Sport Događanja

Plodonosna godina turopoljskog nogometa

24.12.2018. / Sportska redakcija

Nogometni savez Grada Velike Gorice pod predsjedanjem predsjednika Željka Mihalja u prostorima Nogometnog kluba Kurilovec održao je 21. redovnu Skupštinu. Od 27 delegata, Skupštini je bilo prisutno njih 24, a sve odluke koje su se našle na dnevnom redu usvojene su jednoglasno.

-Bila je jedna od najboljih godina turopoljskog nogometa. HNK Gorica ostvarila je plasman u Prvu ligu, što je veliki uspjeh za cijelo Turopolje. Kurilovec nam je stabilan trećeligaš, a vjerujem kako će doći i do poboljšanja statusa nekih klubova- kazao je predsjednik Željko Mihalj, podvukavši problem trenera.

-Problem će nam u naredno vrijeme postati treneri, budući da nećemo imati dovoljno licenciranih trenera- istaknuo je Mihalj.

Skupštinarima se obratio jedino predsjednik Nogometnog saveza Zagrebačke županije, Nenad Črnko koji se obratio i ispred svog kluba HNK Gorice, istaknuvši kako klub danas ima u natjecanju dvije kategorije juniora, tako da će u budućnosti biti dosta igrača za sve klubove.

-Ne smijemo zaboraviti da su igrači ponikli u malim klubovima nositelji naše reprezentacije i svih jačih klubova. To moramo poticati, no nažalost u Velikoj Gorici nemamo poziciju kakvu smo prije imali, jer smo pali ispod 50 posto proračunskih sredstava od strane Zajednice športskih udruga- rekao je Črnko.

Osim što je zbog preseljenja Saveza na novu adresu došlo do kozmetičke promjene Statuta, došlo je i do promjene u Izvršnom odboru odakle je na osobni zahtjev razriješen Mile Lokmer, umjesto kojeg je novim članom imenovan Antonio Veldić.

Galerija slika

Plodonosna godina turopoljskog nogometa Plodonosna godina turopoljskog nogometa Plodonosna godina turopoljskog nogometa Plodonosna godina turopoljskog nogometa Plodonosna godina turopoljskog nogometa

Podijeli