Novosti Sport Događanja

[VIDEO] Sjajni Kahlina i Šroler na penale izbacili branitelje naslova Kutije

27.12.2018. / Damir Žbulj

Dvorana II Doma sportova i ovog je Štefanja bila ispunjena do posljednjeg mjesta! Uz sjajnu podršku s tribina, Kristijan Kahlina i Martin Šroler iz HNK Gorica bili su junaci četvrtfinalne pobjede ekipe Quattro Leones nad braniteljem naslova pobjednika Kutije šibica, MNK Cvjetno Poliklinika Milojević.

Fenomenalni Kahlina vrhunski je čuvao svoja vrata tijekom regularnog vremena utakmice, koji je završilo 1:1 (Muller 36' / Hrvoje Penava 27'), a spektakularan je bio i tijekom raspucavanja, gdje je prvo zaustavio udarac Penave, a nakon toga i svog klupskog suigrača Kristijana Lovrića.

Martin Šroler prvi je preuzeo odgovornost i silovito poentirao, a prolazak u poluzavršnicu potvrdio je Ivan Muller, za konačnih 3:1.

 

Šroler je ostao na vrhu ljestvice najboljih strijelaca ovogodišnje Kutije s deset postignutih golova, tri više od Igora Mostarlića i Hrvoja Penave, koji su ispali s turnira.

 

Prva prijetnja mu je Kristjan Čujec iz Dobermanna, koji ima tek pet postignutih golova...

Za Quattro Leones, uz Kahlinu, Šrolera i Mullera, nastupili su još i Danijel Župan, Marko Dabro, Josip Brkić, Alen Crnić, Hrvoje Vuđan, Marijo Dučkić i Kristijanov brat Danijel Kahlina.

KAPETAN ČAGALJ TAKOĐER U POLUFINALU

Za mjesto u finalu borit će se u četvrtak od 17.50 sati protiv ekipe BigBang Cammeo Team, koja je s 3:2 izbacila momčad Svadbeni salon Bagušić-Tropicana. Strijelci za pobjednike bili su Janjiš, Rac i Mikulić, koji je zabio za slavlje minutu prije kraja dvoboja.

U drugom polufinalu od 18.50 sati sastaju se CB Dobermann i Dribling Sport Bar-WWin Kladionica, za koje igra i kapetan HNK Gorica Igor Čagalj.

Dobermann je golovima Marka Perića i Darija Marinovića izbacio ekipu Pizzeria Stari Zagreb-Borongaj lugovi, dok je Dribbling Sport Bar-WWin Kladionica s 3:1 (Jugović, Šćrbec, Babić) bila bolja od ekipe Tupek Auto.

JAKIROVIĆ U FINALU VETERANSKOG TURNIRA

U finalu veteranskog turnira, u petak 28. prosinca od 17.45 sati, igrat će Restorani Gladne oči (Željko Sopić, Miljenko Mumlek, Krešimir Čivrag, Tomislav Gričar, Robert Grdović, Stipe Brnas...) protiv legendarne ekipe Promotionplay, za koju nastupa i trener Gorice Sergej Jakirović.

Jakirović je zabio i pogodak u 4:0 polufinalnoj pobjedi nad ekipom Auto klub Siget (Ivica Kovčalija, Edin Mujčin, Roy Ferenčina, Dražen Madunović...). Boje Promotionplaya brane i Hrvoje Štrok, Antonio Franja, Manuel Bisaku... 

Podijeli