Prije dva dana je Facebook stranica našeg i vašeg portala ‘pregazila’ granicu od 1.200 lajkova na toj popularnoj društvenoj mreži.

Imponira 1.200  ljudi koji su rekli da žele primiti informaciju svaki puta kada mraclin.hr objavi novu vijest. Također, imponira i 1.500  prosječnih dnevnih posjeta, brojka koja u dane kada su vam vijesti posebno zanimljive poraste i na više od 2.000. Imponira, ali i obvezuje!

Hvala našem dragom redaktoru Ratku Cvetniću, srcu portala, najprofesionalnijem od naših volonterskih urednika. Hvala glavnom uredniku Matiji Kosu, Vladi Vinetiću, Davoru Štubanu, Vitomiru Štubanu, Vesni Tafri, Božici Krznarić – rođ. Zrnčić, Stjepanu Čunčiću, Dorotei Štuban, Zvonimiru Šafaru,  Josipu i Marku Kosu, akademiku Željku Cvetniću, Krunoslavu Kosu – Kići, Vjekoslavu Kovačiću – Kovi, Sandri Crnić, Doriani Crnić – Vlahovac, Stjepanu Kosu, Stjepanu Galekoviću – Benovom, Nikoli Cvetniću – Esperantovom, Nedjeljku Babiću, Ratku Galekoviću, kapelanu vlč. Marku Čolaku, Goranu Vukašincu, Nenadu Kovačiću – Krempiju, Kreši i Tihomiru Hubaku, Juraju i Ani Galeković, Antoniu Kovačiću, pokojnom Darku Vukašincu, Dariu Zguriću, Zdravku Štubanu, našim Anđelama, Antunu Kosu i Marijanu Kovačiću, prijateljima iz portala i VG Danas, Kronika VG i City portala – ako sam koga slučajno zaboravio nemojte molim vas zamjeriti – koji su svojim volonterskim radom na prikupljanju sadržaja i realizaciji aktivnosti portala omogućili ove godine postojanja.

Hvala prvenstveno vama, vjerni posjetitelji portala, što ste prepoznali trud i rad urednika i suradnika portala. Hvala Mjesnom odboru (čitaj Vesni Tafri) i Gradu (Alenu Pejiću), koji su pomogli na preseljenju na novi server. To je bio dugotrajan posao, ali ga privodimo kraju. Hvala svim ostalim prijateljima koji su na bilo koji drugi način podržali projekt.

Hvala predanim radnicima u našim obrazovnim, kulturnim, vjerskim, športskim i gospodarskim subjektima – koji su nas pravodobno informirali o svojim aktivnostima  i omogućili nazočnost i kvalitetno praćenje svih javnosti zanimljivih događanja.

Trudit ćemo se i ubuduće pravodobno, točno i temeljito informirati vas o svemu zanimljivom u našem mjestu i bližoj okolici, te nadam se, na najbolji način opravdati ukazano povjerenje.