Novosti Sport Događanja

Predstavljena izložba učenika četvrtih razreda 'U školi čitamo mi, s ljubavlju Brlićku svi!'

11.04.2019. / Romana Šimek

Zanimljiva izložba učeničkih radova 4.a i 4.d razreda Osnovne škole Nikole Hribara pod  nazivom Šuma Hribarova – naša bajka predstavljena je u izlogu Knjižnice Galženice.

Izložba je dio zanimljivog projekta o Ivani Brlić Mažuranić koji u OŠ Nikole Hribara provode učiteljice Vesna Stipić, Jadranka Jelisavac i Marija Patrlj zajedno sa spomenutim razredima te učenicima 5.a i 8.d razreda.

Ideju za projekt dobila je učiteljica Vesna Stipić tijekom ljetnih praznika kada je razmišljala kako djelo s početka 20. stoljeća približiti današnjoj digitaliziranoj i informatički usmjerenoj generaciji. Ideju je podijelila s učiteljicom Jadrankom Jelisavac te su zajedno osmislile naziv projekta U školi čitamo mi, s ljubavlju Brlićku svi! i niz aktivnosti koje će provesti s djecom i roditeljima.

 U projekt se uključila i vjeroučiteljica Marija Patrlj s učenicima viših razreda. Kako je bilo zanimljivo čitati, glumiti, slikati, otkrivati  svjedoče djeca i roditelji koji bi bili sretni da se ovakvi projekti provode češće.

Izložba se može razgledati od 8. do 15. travnja 2019.

foto: Gradska knjižnica Velika Gorica/Podružnica Galženica

Podijeli