Novosti Sport Događanja

Kurilovec na Zagrebellu porazio nekadašnjeg prvaka države

14.04.2019. / Sportska redakcija

Nogometaši Kurilovca igraju u sjajnoj formi. Za poraz družina trenera Perice Vidaka ne zna još od 2. ožujka kada su nezasluženo poraženi na Peščenici od HAŠK-a. Nakon toga je uslijedila renesansa kurilovečkog trećeligaša koji je remizirao u susretima protiv Vinogradara i Orijenta, dok su sigurne pobjede ostvarene protiv Vrbovca, Krka, Maksimira te jučer kod bivšeg prvoligaša Zagreba, kojeg su Kurilovčani porazili s 3:0.

Sastav trenera Vidaka od prve je minute postavio napadački gard, ne dopustivši Zagrebu previše manevarskog prostora. Iz tek jedne greške domaćini su kod 0:0 imali šansu, koju nisu realizirali.

-Odradili smo rutinsku utakmicu, gdje smo tijekom cijele utakmice bili bolji i opasniji. Dečki su puni samopouzdanja, a rad na treninzima sve više nam se vraća- kaže trener Vidak.

Držao se Zagreb do 42. minute u kojoj je sve bolji Rajić doveo Zagreb u vodstvo, da bi u nastavku susreta Hrvoje Humeljak i Petar Banović zaključili uspješnu kurilovečku priču na Zagrebellu.

Sjajan niz u kojem momčad za poraz ne zna već šest utakmica vinula je Kurilovčane na petu poziciju, a priliku za nove bodove imaju već u četvrtak kada u Kurilovec stižu Ponikve.

3. HNL, 25. KOLO
NK ZAGREB – NK UDARNIK 0:3 (0:1)
STRIJELCI: 0:1 Rajić (42), 0:2 Humeljak (71), 0:3 Banović (90)
NK ZAGREB: Ševerdija, Tarić, Strunje, Prodani, Mark. Bubnjić, Batarilo-Čerdić, Barišić, Filipović (od 59. Dabo), Medić, Pejić. Mat. Bubnjić. TRENER: Dražen Madunović
NK KURILOVEC: Demo, Čurek, Čunčić, Rajić, Povoljnjak, Sedlaček (od 52. Banović), Humeljak (od 86. Velić), Slunjski (od 72. Spudić), Krsnik, Šarić, Matoš. TRENER Perica Vidak

Podijeli