Novosti Sport Događanja

Veliki Fuji tim u nedjelju će za svoje judaše trčati Wings for life utrku u Zadru

03.05.2019. / Petar Brnada

Velika globalna utrka Wings for life koja se trči u Zadru i ove će godine okupiti na tisuće rekreativaca i sportaša dobrog srca među kojima će se, sada već i tradicionalno, naći i ekipa iz goričkog judo kluba Fuji.

Kako su otkrili iz Fujija, njihov tim ove godine broji više od 50 ljudi koji su prikupili preko 1000 eura, a ove će nedjelje trčati za svoje Fuji judaše koji to ne mogu.

-Koliko km će pretrčati naš tim? Koliko km će pretrčati najbolji iz tima? Od natjecatelja u invalidskim kolicima, tko će odvoziti najdužu dionicu? Tko će pojesti najviše sladoleda? Tko će najglasnije hrkati? Zbog koga će bus morati najviše puta stati na odmorištu? Puno je tu pitanja, a ako te zanimaju odgovori prati naš fejs ovog vikenda- rekli su iz kluba.

Hrvatska utrka u nedjelju će krenuti iz Zadra, grada domaćina utrke Wings for Life World Run, a kako navode organizatori ove godine sa zadarskog poluotoka startat će čak 9000 trkača. 

Stopostotna vrijednost iznosa startnine namijenjena je zakladi Wings for Life pa je glavni cilj utrke skrenuti pažnju na ozljede leđne moždine i prikupiti sredstva za istraživanja koja se provode s ciljem pronalaska lijeka.

Ako se želite priključiti Fuji timu to još uvijek stignete napraviti OVDJE.

Podijeli