Novosti Sport Događanja

Pištoljem na kiosk u Svačićevoj, u Pucekovićevoj ukradena čak tri bicikla

17.05.2019. / Petar Brnada

Nepoznati počinitelj protekle je subote uz prijetnju pištoljem opljačkao kiosk u Svačićevoj ulici odakle je odnio više tisuća kuna, čime su se, nažalost, nastavila razbojništva na širem velikogoričkom prostoru.

Kako su izvijestili iz Policijske postaje Velika Gorica, mjesto izvršenja je kiosk Marina, a razbojništvo je oko 22:25 sati izvršeno od strane jednog maskiranog počinitelja koji je ušao u kiosk dok se u istome nalazila sama djelatnica.

-Razbojnik je djelatnici zaprijetio pištoljem te zatražio da mu preda novac što je djelatnica u strahu za vlastiti život i učinila, tako da je počinitelju iz blagajne predala papirnati novac u ruke nakon čega se počinitelj udaljio u nepoznato. Šteta iznosi nekoliko tisuća kuna- kazali su jutros iz goričke policije.

U proteklih sedam dana na goričkom su području zabilježene čak tri krađe bicikala od kojih su se dvije dogodile u Ulici Josipa Pucekovića.

Naime, jedna krađa dogodila se u vremenskom razdoblju od 7. do 11. svibnja u Pucekovićevoj ulici gdje je izvršena krađa bicikla marke Nakamura u vlasništvu 30-godišnjaka.

Iz policije su kazali da je počinitelj krađu bicikla izvršio iz šupe koja se nalazi u podrumskom dijelu zgrade u vlasništvu oštećenog, a šteta je procijenjena na 3400 kuna.

U gotovo istom vremenskom razdoblju, s 11. na 12. svibnja u Pucekovićevoj ulici izvršena je krađa još dva bicikla marke 'Capriolo' koji su se također nalazili u prizemnom dijelu zgrade. Šteta prouzročena ovom krađom procijenjena je na oko 1500 kuna, priopćili su iz policije.

Iste te noći, s 11. na 12. svibnja, izvršena je i krađa električnog bicikla u vlasništvu 32-godišnjaka, na način da je nepoznat počinitelj otuđio bicikl koji se nalazio parkiran ispred haustora stambene zgrade.

Šteta je procijenjena na oko 2000 kuna, no istoga dana policijski službenici u neposrednoj blizini dječjeg igrališta pronašli su bicikl koji je nakon toga vraćen vlasniku, rekli su iz PP Velika Gorica.

Podijeli