Novosti Sport Događanja

Rekreacija u Čiču: Na drugoj biciklijadi još više sudionika!

19.05.2019. / Romana Šimek

Druga po redu Gastro-etno biciklijada okupila je mještane u Etno naselju Novo Čiće, gdje je otprilike 600-injak okupljenih biciklista zajednički startalo na nedjeljnu vožnju.

 -Vrijeme je dobro, to moram odmah na početku istaknuti! Sudionika je otprilike kao i prošle godine, čak i više! Sa starta će krenuti 500-600 prijavljenih- govori nam Stipo Duvnjak, predsjednik KUD-a Novo Čiče.

Sudionici će proći relacijom Novo Čiče- Lazina Čička- Črnkovec- Lekneno- Strmec Bukevski- Obed- Bukevje- Čret Posavski- Ribnica- Jagodno- Novo Čiče.

Navedena staza dužine je 24 kilometra, a trajanje vožnje predviđeno je na 1 sat i 40 minuta uz odmor nakon 10 kilometara.

Organizacijske pripreme za ovakav događaj, kaže Duvnjak, tekle su lako.

-Dodatno smo se potrudili ove godine u gastro dijelu. Priprema se turopoljski odojak, koji je doniran iz uzgoja Plemenite opčine Turopoljske, šarana na rašljama, gulaš, sarmu i kotlovinu. Poslije ručka, tko želi, može razgledati unutrašnjost Etno kuće-

Dječji poligon ove je godine sadržajniji, ali i teži za savladati. Namijenjen je djeci do 12 godina koji će pokazati svoju vještinu i spretnost vožnje bicikla.

 -Očekujemo oko stotinu malenih sudionika- govori Duvnjak.

Po povratku biciklista, a nakon ručka i zajedničkog druženja, predviđena je podjela nagrada te medalja za one najuspješnije.



Galerija slika

Rekreacija u Čiču: Na drugoj biciklijadi još više sudionika! Rekreacija u Čiču: Na drugoj biciklijadi još više sudionika! Rekreacija u Čiču: Na drugoj biciklijadi još više sudionika! Rekreacija u Čiču: Na drugoj biciklijadi još više sudionika! Rekreacija u Čiču: Na drugoj biciklijadi još više sudionika! Rekreacija u Čiču: Na drugoj biciklijadi još više sudionika! Rekreacija u Čiču: Na drugoj biciklijadi još više sudionika! Rekreacija u Čiču: Na drugoj biciklijadi još više sudionika! Rekreacija u Čiču: Na drugoj biciklijadi još više sudionika! Rekreacija u Čiču: Na drugoj biciklijadi još više sudionika! Rekreacija u Čiču: Na drugoj biciklijadi još više sudionika! Rekreacija u Čiču: Na drugoj biciklijadi još više sudionika! Rekreacija u Čiču: Na drugoj biciklijadi još više sudionika! Rekreacija u Čiču: Na drugoj biciklijadi još više sudionika! Rekreacija u Čiču: Na drugoj biciklijadi još više sudionika! Rekreacija u Čiču: Na drugoj biciklijadi još više sudionika! Rekreacija u Čiču: Na drugoj biciklijadi još više sudionika! Rekreacija u Čiču: Na drugoj biciklijadi još više sudionika!

Podijeli