Novosti Sport Događanja

Cesta prema Vukovini, uz nekadašnji radar nova je lokacija #trashtag akcije čišćenja

21.05.2019. / Romana Šimek

Nakon prve uspješno odrađene #trashtag akcije čišćenja, tijekom koje se u dva navrata čistilo područje kod goričkog sajmišta, Tihana i Jelena organiziraju još jednu, kako bi se očistilo područje starom cestom prema Vukovini, kod nekadašnjeg radara.


foto: Prva #trashtag akcija

Akcija će, ukoliko vremenske prilike dozvole, biti 26. svibnja, u nedjelju, a okupljanje je predviđeno u 9 sati. -Svi koji bi nam se htjeli pridružiti, no ne znaju doći do lokacije čišćenja, slobodni su se javiti meni ili Jeleni u inbox ili na brojeve telefona 098 139 7298 i 091 725 1437 pa ćemo se dogovoriti da se nađemo i zajedno odemo na lokaciju- kaže Tihana.

U sklopu inicijative bit će osigurana sredstva za rad, što uključuje rukavice i vreće za smeće, kao i grablje, lopate i škare za živicu, no slobodni ste ponijeti i svoj alat. VG Čistoća zadužena je za odvoz prikupljenog otpada, tako da su volonteri oslobođeni te brige.

U slučaju lošeg vremena akcija će biti odgođena, no u tom slučaju će djevojke pravovremeno obavijestiti sve zainteresirane.

Više informacija i daljnje detalje oko same akcije možete pogledati na eventu.

Goričko područje čistilo se u nekoliko akcija, no zasigurno je najveća zajednička akcija u kojoj su sudjelovali ŠRU Odra Velika Gorica, mladi iz KUD-a Novo Čiče, MO novo Čiče, udruga Agroeduka, HVIDRA, DVD Novo Čiče, Zagrebačko ribolovno društvo te lokalni ribiči uz Hrvatske vode i šume, u kojoj su očišćena područja jezera Vukovine, Ježevog jezera, jezera Veliko Čiče, Omladinskog, Lomnice te dio uz staru Odru. Prikupljeno je oko 600 tona otpada.

No trend traje i dalje te iz dana u dan nikne poneko novo divlje odlagalište. Odazovite se na ovu akciju te pokažite da ne želite živjeti okruženi smećem.

kontakt

Tihana 098 139 7298

Jelena 091 725 1437

facebook event

Galerija slika

Cesta prema Vukovini, uz nekadašnji radar nova je lokacija #trashtag akcije čišćenja Cesta prema Vukovini, uz nekadašnji radar nova je lokacija #trashtag akcije čišćenja Cesta prema Vukovini, uz nekadašnji radar nova je lokacija #trashtag akcije čišćenja Cesta prema Vukovini, uz nekadašnji radar nova je lokacija #trashtag akcije čišćenja Cesta prema Vukovini, uz nekadašnji radar nova je lokacija #trashtag akcije čišćenja Cesta prema Vukovini, uz nekadašnji radar nova je lokacija #trashtag akcije čišćenja Cesta prema Vukovini, uz nekadašnji radar nova je lokacija #trashtag akcije čišćenja

Podijeli