Novosti Sport Događanja

Rukomet svima: Damir Bičanić dijelio medalje na turniru za kraj sezone

10.06.2019. / Damir Žbulj

Sportska uzbuđenja, ali i radost na dječjem licu najbolji su način da se završi naporna sezona. HRK Gorica i ŽRK Udarnik u sklopu svog projekta 'Rukomet svima, rukomet za djecu i mlade' organizirali su i ove godine turnir u Gradskoj sportskoj dvorani, koji je na jedom mjestu okupio brojne talentirane rukometašice i rukometaše.

Subota je bila rezervirana za mlađe kadete (2004.) i kadetkinje (2002.), dok se u nedjelju igrao turnir mini rukometa, za one najmlađe.

Rukometašice Udarnika osvojile su zlatnu medalju, nakon pobjeda nad Bistrom (23:10), Ivanićem (19:14) i Radnikom iz Križevaca (16:9).
Mlađi kadeti Gorice izgubili su od Dubrave (19:25) i Zaprešića (16:10), ali su pobjedom nad RK Pavleki 31:23 stigli do bronce.

Medalje su im na kraju natjecanja podijelili proslavljeni hrvatski rukometni reprezentativac i član PPD Zagreba Damir Bičanić te kapetan Gorice Hrvoje Ceković.

Na turniru mini rukometa Gorica je završila na petom mjestu, dok je prva ekipa mladih rukometašica Udarnika (2010.) osvojila drugo mjesto i srebrnu medalju. Druga ekipa Udarnika je osvojila peto mjesto.

Podmladak Gorice (2006.) je upisao poraze od Petrinje i Dubrave, dok je s 25:16 svladao Rekreativac. Dječaci rođeni 2008. godine izgubili su od Petrinje, Zaprešića i PPD Zagreba.

U konačnici, rezultat je bio u drugom planu, a mladim rukometašima ostaju lijepa sjećanja na zajedničko druženje, novo iskustvo i uspomene za cijeli život.

Podijeli