Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
od lipnja do kolovoza

Počinje ljetno radno vrijeme, evo kako će raditi PU zagrebačka

Foto: Davor Puklavec/Pixsell
10.06.2019.
u 13:13

Vrijedi za upravne poslove PU zagrebačke u Petrinjskoj i Heinzelovoj ulici te u upravnim referadama policijskih postaja u Sesvetama, Velikoj Gorici, Zaprešiću, Jastrebarskom, Samoboru, Vrbovcu, Ivanić Gradu, Dugom Selu i Sv. Ivanu Zelini.

Vrijeme je godišnjih odmora pa tako i javne službe mijenjaju svoje vrijeme rada. Policijska uprava zagrebačka je objavila svoje prilagođeno radno vrijeme, a vrijedi od 17. lipnja do 30. kolovoza ove godine.

Radno vrijeme upravnih poslova PU zagrebačke, Petrinjska 30, Heinzelova 98, kao i u upravnim referadama u policijskim postajama Sesvete, Velika Gorica, Zaprešić, Jastrebarsko, Samobor, Vrbovec, Ivanić Grad, Dugo Selo, Sv. Ivan Zelina jest od 7 do 15 sati, odnosno rad sa strankama je od 7 do 14 sati.
 
Utorkom je radno vrijeme Odjela za prijavništvo i osobne isprave (u Petrinjskoj 30) i Odjela za prometne isprave (u Heinzelovoj 98) od 7 do 18 sati, odnosno rad sa strankama je od 7 do 17 sati, obavijestila je PU zagrebačka.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije