Novosti Sport Događanja

Iz Gornjeg Hruševca kreće 16. izdanje Malonogometne lige Vukomeričkih gorica

14.06.2019. / Sportska redakcija

Po 16. puta ovog će se ljeta igrati mali nogomet na pitom brežuljcima Vukomeričkih gorica. Sve predradnje za novo izdanje Malonogometne lige su odrađene, te se s nestrpljenjem očekuje da se lopta ponovno zakotrlja.

Sastav je malo izmijenjen, jer u ligi više nema Vukomerića, no zato je tu po prvi puta Lučelnica. Brojčano gledajući, liga i dalje ima 17 sastava, koji će sve do Velike Gospe i Dubranca međusobno odigravati utakmice u traženju što boljeg plasmana.

-Bit će to istovremeno paćenje i uživanje, no nije nam žao. Svi s nestrpljenjem očekuju ponovna ljetna druženja iz vikenda u vikend- rekao je voditelj lige Zlatko Petrac.

Početak je sutra u 15,30 sati s najljepšeg igrališta Vukomeričkih gorica iz Gornjeg Hruševca, odakle se karavana već u nedjelju seli na Hotnju.

-Favoriti se znaju, oni su svake godine isti. Pitanje je samo hoće li netko novi iskočiti i tko će preživjeti drugu polovicu srpnja kada krenu godišnji odmori- iskreno će Petrac.

Početak nogometnih događanja je u 15,30 sati, a nakon njih slijedi općenarodna veselica uz odličnu glazbu i raznolike specijalitete i specijalnosti koje mogu priuštiti samo Brežani.

RASPORED
GORNJI HRUŠEVEC, 1. KOLO: Strezojevo-Gornji Hruševec, Velika Buna-Lučelnica, Dubranec-Cerovski Vrh, Gladovec-Novo Brdo, Šiljakovina-Gornja Opatija, Opatija-Pokupsko, Kozjača-Kravarsko, Markuševec-Donji Hruševec

HOTNJA, 2. KOLO: Kravarsko-Markuševec, Pokupsko-Kozjača, Gornja Opatija-Opatija, Novo Brdo-Šiljakovina, Cerovski Vrh-Gladovec, Lučelnica-Dubranec, Gornji Hruševec-Velika Buna, Hotnja-Strezojevo

Podijeli