Novosti Sport Događanja

Trčali u vrećama, bacali obruč, povlačili uže: Dječje sportske igre u Mraclinu okupile 60-ak malih natjecatelja

14.06.2019. / Petar Brnada

Dječje sportske igre koje su se u sklopu manifestacije Vidovi dani ovog četvrtka održale u Mraclinu okupili su šezdesetak malih natjecatelja s kojima je u pratnji stiglo još barem toliko roditelja, baka, djedova, mlađe braće i sestara te prijatelja.

Kako su kazali domaćini iz Mraclina, bilo je vrlo zabavno jer su uz samo natjecanje mogli uživati u dvorcima na napuhavanje, pogledati izložbu crteža za logotip igara i kreativnoj radionici ukrašavanja medalja te izradi zvečki cura iz Centra za djecu, mlade i obitelj Velika Gorica.

-Djeca vrtićkog i školskog uzrasta su skupljala bodove za svoj kvart: Dolenec, Cirkvu I, Cirkvu II i Obrež. Vrtićanci su se natjecali u štafeti u vrećama i nošenju vode u čaši dok su školarci mjerili brzinu i spretnost u štafeti u vrećama i bacanju obruča. Važno je istaknuti da su vrtićanci i školarci sami odabrali treću disciplinu – povlačenje užeta. Na kraju smo dobili i pobjednike – to je ekipa Cirkve II- kazali su iz Mraclina.

Dodali su i kako je na samom otvorenju Igara bio predstavljen crtež kojeg je Stručni žiri odabrao za logotip Dječjih sportskih igara. Autorica je Mihaela Cvetnić, učenica 4. razreda osnovne škole koja je trenutno u školi u prirodi.

-Čestitamo njoj i još sedmero djece koja su prijavila svoj crtež na trudu i talentu! Čestitamo i Stručnom timu na trudu i suradnji s Dječjim gradskim vijećem i Centrom za djecu mlade i obitelj. Radovi će biti izloženi u Domu do nedjelje- poručuju domaćini.

Kako su kazali, poslije samog natjecanja okrijepili su se sendvičima i sokom te pogledali predstavu “Dašenjka ili život šteneta” u izvedbi kazališne družine “Eci peci pec”.

-Zahvaljujemo svima koji su sudjelovali u organizaciji Dječjeg dana, a posebice obiteljima Cvetnić Jančetovi i obitelji Cvetnić Sinkovi, kao i Luciji i Matiji Kosu- zahvalni su organizatori.

Foto: Josip Kos

Galerija slika

Trčali u vrećama, bacali obruč, povlačili uže: Dječje sportske igre u Mraclinu okupile 60-ak malih natjecatelja Trčali u vrećama, bacali obruč, povlačili uže: Dječje sportske igre u Mraclinu okupile 60-ak malih natjecatelja Trčali u vrećama, bacali obruč, povlačili uže: Dječje sportske igre u Mraclinu okupile 60-ak malih natjecatelja Trčali u vrećama, bacali obruč, povlačili uže: Dječje sportske igre u Mraclinu okupile 60-ak malih natjecatelja Trčali u vrećama, bacali obruč, povlačili uže: Dječje sportske igre u Mraclinu okupile 60-ak malih natjecatelja Trčali u vrećama, bacali obruč, povlačili uže: Dječje sportske igre u Mraclinu okupile 60-ak malih natjecatelja Trčali u vrećama, bacali obruč, povlačili uže: Dječje sportske igre u Mraclinu okupile 60-ak malih natjecatelja Trčali u vrećama, bacali obruč, povlačili uže: Dječje sportske igre u Mraclinu okupile 60-ak malih natjecatelja Trčali u vrećama, bacali obruč, povlačili uže: Dječje sportske igre u Mraclinu okupile 60-ak malih natjecatelja Trčali u vrećama, bacali obruč, povlačili uže: Dječje sportske igre u Mraclinu okupile 60-ak malih natjecatelja Trčali u vrećama, bacali obruč, povlačili uže: Dječje sportske igre u Mraclinu okupile 60-ak malih natjecatelja Trčali u vrećama, bacali obruč, povlačili uže: Dječje sportske igre u Mraclinu okupile 60-ak malih natjecatelja Trčali u vrećama, bacali obruč, povlačili uže: Dječje sportske igre u Mraclinu okupile 60-ak malih natjecatelja Trčali u vrećama, bacali obruč, povlačili uže: Dječje sportske igre u Mraclinu okupile 60-ak malih natjecatelja

Podijeli