Novosti Sport Događanja

Mraclinci pripremaju 6. dječji vatrogasni Memorijal 'Tomislav Hrkovec'

19.08.2019. / Petar Brnada

Dobrovoljno vatrogasno društvo Mraclin za sljedeću subotu priprema šesto izdanje Memorijala Tomislav Hrkovec- dječje vatrogasno natjecanje koje će i ove godine okupiti klince od 6 do 12 godina.

Sve kreće ispred Vatrogasnog doma, 24. kolovoza, kada će se s početkom u 9 sati održati prijave i okupljanje ekipa dok će onaj službeni dio startati u 10 sati.

Što se tiče samog natjecanja na njemu će se nadmetati muške i ženske ekipe starosti 6-12 godina. Djeca će izvoditi dvije vježbe sa brentačama po pravilniku HVZ-a bez štafetne utrke. Opremu za natjecanje osigurava organizator osim kompletne osobne opreme.

Kako kažu domaćini, za prva tri mjesta osigurali su pehare i medalje dok najboljoj ekipi odlazi i prijelazni pehar. Uz to, osigurane su i zahvalnice za sve sudionike natjecanja.

-Za nastup djece na 6. Memorijalu potrebno je uplatiti donaciju u iznosu od 250 kuna po ekipi koja uključuje obrok i piće za cijelu ekipu (10 članova + 2 voditelja). Plaćanje je moguće virmanom ili gotovinom na dan natjecanja na blagajni DVD-a Mraclin- poručuju domaćini.

Iz Mraclina pritom napominju da najkasnije do 22. kolovoza najavite svoj dolazak i prijavite ekipu na broj mobitela 095 5559 135 (zapovjednik DVD-a Filip Križanić) ili na e-mail dvdmraclin@gmail.com. Po završetku natjecanje za sve okupljene priprema se i druženje uz jelo i piće.

Podijeli