Povežite se s nama

Sport

Dani košarke u Gorici, barem na jedan vikend. Za početak…

Turnirom, koji je Gorica i osvojila, te Svečanom akademijom, KK Gorica proslavila je svoj pedeseti rođendan, koji je “po papirima” danas, 16. rujna. Igrala se odlična košarka, u grad su došli ugledni gosti, evocirale su se uspomene i planirala još bolja budućnost…

Objavljeno

na

Velika Gorica se, realno, teško može nazvati “gradom košarke”. Ma koliko neki od nas bili pretencizoni, zaljubljeni u loptanje između obruča, koliko god se pokušavali pozivati na višedesetljetnu tradiciju, ovakve ili onakve uspjehe, na imena poput NBA-jevaca Ivice Zupca, Damjana Rudeža i Marija Kasuna, koji su u dijelu karijere nosili gorički dres, govoriti o gradu košarke praktički je nemoguće. Puno prije toga ovo je grad mladih, grad idealan za obitelji, grad sporta i kulture, grad zrakoplovstva ili vatrogastva… A opet, ovog se vikenda, ovog petka i subote, na trenutke učinilo da Velika Gorica diše kao grad košarke. I to je, za sve one zaljubljene u ovu igru, bio poseban užitak.

Košarkaški klub Gorica slavio je svoj 50. rođendan, obilježen je turnirom koji nam je u goste doveo dva trenutačno najveća hrvatska kluba, Cibonu i Zadar, ali to ni izbliza nije bilo sve. Bila su to dva dana u kojima je, osim Cibosa i Zadrana, Veliku Goricu pohodio cijeli niz velikih košarkaških imena. Došao je Stojko Vranković, bili su tu i legende zadarske i hrvatske košarke Pino Gjergja i Zdravko Jerak, svoje mjesto ispod koša zauzeo je i Aco Petrović, ali i još brojni treneri, igrači, košarkaški djelatnici…

– Sve ovo potvrda je da gorička košarka već sad ima svoj status unutar hrvatske košarke. I odaziv na turnir, i reakcije klubova, kao i svih njihovih djelatnika, govori da Gorica ima svoje mjesto u košarkaškom svijetu. To je ono što veseli i što istovremeno, naravno, donosi i obavezu kod svih nas koji radimo na razvoju i unaprijeđenju kluba – kaže nam u svemu tome predsjednik kluba Duško Radović.

U petak su na rasporedu bila polufinala turnira, a u subotu finale i utakmica za treće mjesto… Foto: David Jolić/cityportal.hr

Čovjek je došao na čelo kluba po završetku prošle sezone, najuspješnije u 50-godišnjoj povijesti goričke košarke. Oformio je svoj tim i krenuo raditi u najvišoj brzini. Dugovi i zaostaci su riješeni, u pripremi su i prilagodbe u dvorani koje će omogućiti televizijske prijenose iz Velike Gorice, a dodatan napor bila je organizacija 50. rođendana kluba.

– Mi smo relativno mali tim, nas četvorica, petorica smo tu, i svi smo postali ‘katice za sve’. Trudimo se maksimalno, u ova tri mjeseca napravili smo sve što se moglo da budemo bolji. Zadržali smo kostur momčadi iz prošle sezone, pojačali smo se u skladu s financijskim mogućnostima, a treba reći i da roster nije do kraja zatvoren. Očekujemo još dolazak jednog, dvojice ili trojice igrača. Međutim, ono što je momčad pokazala kroz sve ove utakmice u pripremama, pokazuje da smo na pravom putu, da možemo biti čak i bolji nego prošle sezone – ambiciozan je predsjednik.

Već u petak vidjeli smo puno toga dobroga od ovog turnira. Prvo abaligaški okršaj Zadra i Cibone, u kojem je trener Zagrepčana Ivan Velić dao priliku i svojim mladim igračima, dok je njegov kolega Ante Nazor, uz potporu Tornada u kutu dvorane, tražio način kako doći do pobjede nad najvećim rivalom. I uspio ga je pronaći, Zadar je pobijedio i otišao u finale. U kojem mu se, dva i nešto sata poslije, pridružila i Gorica. S druge strane bio je ruski Temp Sumz, vrlo dobra momčad, koja je radila velike probleme Sesarovim dečkima. Tijekom cijele utakmice Gorica je stizala rusku prednost, na kraju je i dostigla, pa i prestigla. I u dramatičnoj završnici izborila finale.

Zadar je nadigrao Cibonu u prvoj utakmici turnira i tako postao prvi subotnji finalist… Foto: David Jolić/cityportal.hr

Gorica je u drugom polufinala lovila i ulovila prednost ruskog Temp Sumza i također ušla u finale… Foto: David Jolić/cityportal.hr

Tribine su bile jako lijepo popunjene već prvoga dana, a tek se čekalo veliko finale turnira… Foto: David Jolić/cityportal.hr

Imalo je veliko finale i svoju uvertiru, koja je odrađena – u odijelima. Subotnje prijepodne donijelo je Svečanu akademiju u dvorani Pučkog otvorenog učilišta, na kojoj je valjalo održati nekoliko govora, podijeliti priznanja klupskim legendama, javno zahvaliti sponzorima i prijateljima kluba… I sve to u nazočnosti gradonačelnika Dražena Barišića sa suradnicima, saborskog zastupnika i dugogodišnjeg predsjednika kluba Ivana Šukera, predstavnice Županije, pročelnice Upravnog odjela za prosvjetu, kulturu, šport i tehničku kulturu Mirele Katalenac, predstavnika Državnog ured za sport, Zagrebačkog sportog saveza, raznih drugih saveza i klubova… Uglavnom, ugledno društvo. I najviši među njima, predsjednik HKS-a Stojko Vranković, zajedno sa svojih 218 centimetara.

– Prije svega, čestitao bih rođendan klubu, 50 godina nije malo. Želim im još puno ovakvih obljetnica, ali i puno dobrih igara i dobrih sezona. Josip Sesar je moj suigrač još iz reprezentativnih dana, mislim da i on i svi u klubu rade dobar posao. Prošle sezone bili su jako dobri, bili su i u završnici Kupa, tako da imaju razloga za slavlje i veselje – kazao je Stojko, kojem na spomen goričke košarke prvo padne napamet…

– Trenutna najjača poveznica s goričkom košarkom mi je predsjednik kluba, moj suigrač iz zadarskih dana Duško Radović. Ovu priliku koristim da i njemu čestitam, želim mu sve najbolje i puno uspjeha s klubom. A što se tiče igračkih dana… Mislim da sam jednom, ali jako davno, sa Zadrom igrao jednu prijateljsku utakmicu u Velikoj Gorici.

Redali su se ugledni gosti na pozornici, prosipali komplimente na sve što se radi u klubu, ali i evocirali uspomene na sve što se događalo u posljednjih 50 godina u goričkoj košarci. Ponovljena je još jednom priča o počecima… Gorički vatrogasci 1967. su išli na vatrogasno natjecanje u Zadar, na kojem je jedna od disciplina bilo i ubacivanje lopte kroz obruč. Nešto kao današnja slobodna bacanja. Dečki su željeli vježbati, pa su na staru Gasilanu, danas Vatrogasni dom, postavili koš. Na njemu su vježbali za natjecanje i u Zadru bili sjajni!

– Naši dečki su pobijedili na tom natjecanju, a tako vjerojatno ne bi bilo da nisu vježbali ta bacanja – prisjetio se Josip Šipušić, u povijest upisan kao prvi predsjednik Goričkog omladinskog košarkaškog kluba.

Briljirao je vitalni Joža na govornici, nekoliko puta i pošteno nasmijao okupljene, sjećajući se kako se košarka u tim počecima igrala na vanjskim terenima, kako su naši dečki bili majstori za utakmice po kiši, pa kako je izgrađena prva dvorana… Klub koji se 22 godine zvao Radnik u devedesetima je pet godina nosio ime Media, da bi od 1997. počeo živjeti s imenom KK Gorica. Bogata je povijest iza ovoga kluba, gomila velikih igrača, cijeli niz utakmica za pamćenje. Evo, baš danas, 16. rujna, navršava se točno 50 godina od osnutka kluba.

– Ti naši počeci zapravo su bili fenomenalni. Košarka se, sjećam se, ozbiljno počela igrati nakon Svjetskog prvenstva u Ljubljani 1970. Od tad se košarku puno intenzivnije pratilo, a mi smo krenuli puno intenzivnije trenirati i raditi. Bili smo zaljubljeni u košarku. Trgale su se često felge od bicikla, zabijale na jabuku… I igrala se košarka. Okupljali smo se na igralištu kod Gasilane, prvo s jednim, a onda i s oba koša, a tu su se zapravo okupljali svi mladi Goričani – prisjetio se Goran Kovačić, igrač iz prve generacije goričke košarke, a kasnije i dugogodišnji tajnik kluba, jedan od onih koji je povukao kad je bilo najteže.

I zato s ponosom gleda na sve ono u što se gorička košarka pretvorila 50 godina poslije.

– U odnosu na te naše početke, danas je ovo ‘nebo i zemlja’. Danas imamo klub koji je odlično organiziran, koji igra Premijer ligu, koji je u gornjem domu hrvatske košarke. Imamo novog i jako dobrog predsjednika, koji je angažiran maksimalno i ne bojim se za goričku košarku u budućnosti – optimističan je Kova.

Jedva su uzvanici stigli presvući odijela, a već su se opet okupili u dvorani. U utakmici za treće mjesto, već od 15 sati, Cibona je iščupala pobjedu protiv Temp Sumza, a onda je slijedilo finale. I – spektakl. Tornado je opet bio tu, oni su se pobrinuli za zvučnu kulisu, a na parketu se vodila velika borba. Odlična Gorica, jaki Zadar i gomila neizvjesnosti. Sve do posljednje sekunde. Doslovno posljednje, čak možda i malo nakon nje… Nekoliko sekundi prije kraja Martin Junaković je pogodio jedno bacanje i izjednačio na 85-85, nakon čega je Gorica pojurila prema košu, loptu je uzeo Ante Mašić i dao je Ivanu Papcu, koji je sa zvukom sirene zabio za pobjedu i osvajanje turnira. Neutralni promatrači komentirali su kako je koš definitivno pao nakon posljednjeg zvižduka, ali mi ćemo subjektivno reći da nije… I da je Gorica osvojila turnir, što se jedino na kraju piše.

Nagradu za najboljeg igrača turnira primio je Lovro Mazalin, prvo ime Gorice u ove dvije utakmice, a onda je krenuo razlaz. Proslava je završila, prošla je i više nego uspješno, pa su ljudi iz kluba i iz organizacije konačno mogli odahnuti. I zadovoljno konstatirati da su uspjeli, da su odradili velik posao.

– Ovaj događaj, cijela ova svečanost, vrlo je važna za daljnji razvoj košarke u Velikoj Gorici. To bi trebao biti jedan veliki motiv i poticaj za budući rast i razvoj, pogotovo s obzirom na to da ovu obljetnicu obilježavamo u godini u kojoj je ostvaren najveći uspjeh u povijesti goričke košarke, plasman u polufinale Kupa i šesto mjesto u prvenstvu. Svime ovime što smo napravili i pripremili dajemo maksimalni motiv svim igračima i trenerima, ali i sportskoj javnosti grada, županije i cijele Hrvatske šaljemo poruku da se ovdje događa nešto dobro. U skladu s time, vjerujem da ćemo imati potporu i Grada i Županije u svim svojim nastojanjima da i dalje napredujemo – poručio je za kraj predsjednik kluba Duško Radović.

U trenucima dok je finale završavalo, već je na obližnjem stadionu bila u tijeku utakmica nogometaša Gorice i Lokomotive. I fokus se odmah nekako počeo okretati prema nogometu, kako to puno češće i biva u ovom gradu. Ali dobro, ako Velika Gorica i nije “grad košarke”, onda je to bila na barem dva dana. Dva lijepa, ugodna sportska dana u našem gradu. Bilo bi lijepo da publika u istom broju isprati i ono što će Josip Sesar i njegovi dečki raditi ove sezone. Sve skupa djeluje iznimno obećavajuće, vrijedno pozornosti, jer nikad se u ovom gradu nije igrala ovako dobra košarka. A prošlo je, zapamtili ste već valjda dosad, već 50 godina od prvoga koša na Gasilani…

Sport

FOTO Pinkyjevci osvojili 14 medalja na turniru u Zagrebu

Nastupili su s 33 natjecatelja u konkurenciji dječaka i djevojčica do 16 godina.

Objavljeno

na

Djevojčice i dječaci iz Judo kluba Pinky za vikend su se natjecali u Zagrebu na međunarodnom turniru Kup Dugava i osvojili 14 medalja. Natjecanje je okupilo 480 natjecatelja iz 36 klubova, a Pinky je nastupio s 33 natjecatelja u konkurenciji dječaka i djevojčica do 16 godina.

Kod djevojčica do 10 godina zlato je osvojila Saša Mušinović, a srebro Nina Vuković. Bronače su bile Brigita Medved, Larissa Sanja Zvonar i Kiara Petrac.
Drugo mjesto kod dječaka srebro je osvojio Noel Haramustek i broncu Lovro Brebrić. Ema Kužir osvojila je broncu u kategoriji U12.

Zlato u kategoriji dječaka U14 osvojio je Tin Kovačić, a Damjan Radić drugo mjesto. Četiri medalje osvojili su dječaci u kategoriji U16, a to su Jan Šipušić i Adrian Hren koji su se okitili zlatom, srebrni je bio Matija Petrović, dok je Petar Grbeša osvojio broncu.

Foto: Judo klub Pinky

Foto: Judo klub Pinky

Foto: Judo klub Pinky

Foto: Judo klub Pinky

 

Nastavite čitati

Sport

Generacija budućnosti: Klinci iz Velgora proslavili titulu nakon pirove pobjede

Velikogorička košarka, ukupno gledajući, nije se proslavila ove sezone s mlađim kategorijama, ali zato je tu generacija U-13, koja igra pod imenom KK Velgor. Klinci su ostali par poena kratki do županijske titule, no imali su što proslaviti…

Objavljeno

na

Objavio/la

Ljubitelji košarke u Velikoj Gorici, koliko ih ima da ima, godinama su uživali u lijepim rezultatima seniorske momčadi, koja je igrala i polufinala prvenstva, držala se u vrhu hrvatske košarke. Prošle sezone ta se priča urušila, Gorica je ispala iz lige, pa smo utjehu ove sezone pronalazili u dobrim partijama pomlađenih seniora u drugom rangu hrvatske košarke, koje su okončali u polufinalu doigravanja, s dva poraza od Kvarnera.

U svemu tome u drugi su plan pale mlađe kategorije, a jedini iskoraci događali su se kad bi se pogon KK Gorice spajao sa Velgorom, klub specijaliziranim za rad s mladima. Novo spajanje dogodilo se prošloga ljeta, ali spletom raznim okolnosti malo prekasno da se u sezonu krene na pravi način. Pa je ispalo da je jedna perspektivna generacija dječaka rođenih 2011. i 2012. godine propustila kvalifikacije za prvu ligu.

– Nažalost, tako se dogodilo, pa je generacija U-13 morala igrati treći rang natjecanja, u kojoj nije imala ozbiljnu konkurenciju. U tom ligi sve utakmice dobivali smo minimalno 60-70 koševa razlike i uvjerljivo smo osvojili prvo mjesto. Da smo se organizirali na vrijeme, da je sve bilo kako je trebalo biti, siguran sam da bi ova momčad igrala prvu ligu, tako da smo ovakav ishod sezone i očekivali – kaže Hani Istanbuli, glavni i odgovorni u svijetu Velgora, pod čijim imenom ova momčad i nastupa.

I najčešće pobjeđuje. Uz već opisanu ligu, ovi su klinci igrali i županijsku ligu, u kojoj su ostali za nekoliko poena kratki u borbi za prvo mjesto, u puno ozbiljnijoj konkurenciji.

– U toj ligi nastupa i Samobor, koji je ove sezone bio u prvoj ligi, i ostao jednu pobjedu od ulaska među 16 najboljih u Hrvatskoj. U nedjelju smo igrali ključnu utakmicu, pokušavali smo nadoknaditi minus 12 iz prve utakmice protiv njih, ali na kraju smo pobijedili pet razlike, 51-46. Na kraju smo tako osvojili drugo mjesto s jednakim omjerom kao Samoborci – prepričava Istanbuli i nastavlja:

– Moram napomenuti i da je ova selekcija na okupu tek osam mjeseci, budući da je sastavljena od dijela igrača iz Velgora i dijela iz Gorice. Izuzetno smo ponosni na napredak koji su pokazali tijekom ove sezone, u tom vrlo kratkom periodu, pri čemu su od 21 utakmice u sezoni imali 20 pobjeda i jedan poraz, taj od Samobora u prvom dijelu sezone. Sve skupa je velik motiv našim dečkima i dokaz da se rad i trud isplate.

Nakon pobjede u Samoboru proslavljena je i ta trećeligaška titula momčadi koja je iskočila u priči o velikogoričkoj košarkaškoj mladosti. Pod imenom Velgor nastupa i U-12 selekcija, koja je u drugoj zagrebačkoj ligi vodeća sa svih deset pobjeda, dok društvo iz U-11 selekcije uspješno nastupa na županijskim turnirima u mini košarci i trenutačno drže drugo mjesto.

U Velgoru su ponosi i na svoje djevojčice, ističući kako su prvi put imali dvije selekcije u natjecanju.

– Generacija U-13 bori se za drugo mjesto u drugoj ligi, pred njima su još četiri kola, a selekcija U-15 završila je sezonu na šestome mjestu druge lige – ističe Istanbuli.

Što se tiče selekcija koje nastupa kao KK Gorica, pretkadeti su igrali u četvrtom rangu i nisu se proslavili, kadeti su na petome mjestu u drugoj ligi, a juniori su nakon svih turbulencija tijekom sezone ispali iz prve lige, u kojoj neće imati pravo nastupa sljedeće sezone. Ukratko, generacija U-13 djeluje kao prva sljedeća kojoj bi se trebalo maksimalno posvetiti, dati joj odgovarajući program, pa pokušati od tih klinaca napraviti igrače koji će kroz nekoliko godina nositi dres seniorske momčadi.

Što će se događati po tom pitanju, kao i po pitanju funkcioniranja kluba općenito, trebalo bi se znati uskoro. Predsjednik kluba i dalje je Duško Radović, no u najavi je izborna skupština, na kojoj će sigurno doći do nekih promjena. Kakvih točno, ostaje da vidimo, no prilično je logično očekivati da se napravi zaokret prema radu s mladima, možda i nauštrb seniorske momčadi.

Nastavite čitati

Sport

FOTO Meštrica i Polet odigrali neodlučeno u ravnopravnom susretu

Objavljeno

na

Objavio/la

Gornja Lomnica, 05.05.2024.  JŽNL-24.kolo: Meštrica-Polet 2:2. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Meštrica i Polet su u 24. kolu JŽNL-e odigrali neodlučeno rezultatom 2:2, za domaće dva gola (oba iz kaznenih udaraca) postigao je Tomislav Janječić, a za goste iz Buševca Pavao Galović i autogol Gorana Mihalinčića.

Gornja Lomnica, 05.05.2024.  JŽNL-24.kolo: Meštrica-Polet 2:2. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Momčad domaćih došla je u vodstvo već u 3. minuti realizacijom kaznenog udarca i rezultat se nije promijenio do kraja prvog poluvremena. Nakon odmora gosti su izjednačili preko Galovića u 49. minuti i nastavljena je obostrano otvorena igra.

Gornja Lomnica, 05.05.2024.  JŽNL-24.kolo: Meštrica-Polet 2:2. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Gornja Lomnica, 05.05.2024.  JŽNL-24.kolo: Meštrica-Polet 2:2. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Drugi kazneni udarac (prekršaj) u korist domaćih u 77. minuti opet je sigurno realizirao Janječić za 2:1. Radost domaćih nije dugo trajala, jer je stoper domaćih G. Mihalinčić daljinski ubačaj odbio visoko i lopta je, nošena vjetrom, u visokom luku preletjela vratara i odsjela u mreži – 2:2!

Gornja Lomnica, 05.05.2024.  JŽNL-24.kolo: Meštrica-Polet 2:2. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Sudac je dodijelio ukupno 6 opomena (domaći 2, gosti 4), sve zbog prigovora na njegove odluke.

Gornja Lomnica, 05.05.2024.  JŽNL-24.kolo: Meštrica-Polet 2:2. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Meštrica (24 7 5 12 29:52 26) je s 26 bodova na 14. mjestu, a Polet (24 11 6 7 50:28 39) je s 39 bodova na 4. mjestu u trenutačnom redoslijedu.

Galerija fotografija

JŽNL – 2023./2024., 24.kolo

NK Meštrica – NK Polet (Buševec) 2:2 (1:0)

Gornja Lomnica. Igralište: ŠRC Gornja Lomnica. Gledatelja: 50. Nedjelja, 05.05.2024., 17 sati. Sudac: Stjepan Sučić (Velika Gorica). Pomoćni suci: Matej Mrkoci (Mraclin) i Marko Matić (Velika Gorica). Delegat: Tomislav Brebrić (Markuševec Turopoljski). Strijelci: 1:0 – Janječić (3.-11m), 1:1 – Galović (49.), 2:1 – Janječić (77.-11m), 2:2 – G.Mihalinčić (80.-ag).

MEŠTRICA: I.Mihalinčić (cap.), Prosenjak, Krpečanec, G.Mihalinčić, Tuka, Kovačević (od 63. Karavla), Knežević, Janječić, Ledinski, Šebek, Ćevid (od 46. Pisačić). Trener: Matija Šimunović.

POLET: Petrac (od 46. Halilić), Brajković, Šečić, Matković, Ivkić, Ribarić (65. Sučić), Matušin, Stuparić (cap.), Galović, Šestak, Dejanović. Trener: Josip Rožić.

Nastavite čitati

Sport

Prvo natjecanje i prva međunarodna medalja za mladu hrvačicu Katarinu Ivatović

Bila je jedina predstavnica goričkog hrvačkog kluba na prvom Međunarodnom ženskom turniru ‘Mala vučica’.

Objavljeno

na

Nakon brojnih uspjeha muških članova Hrvačkog kluba Velika Gorica 1991, ovoga puta vrijednu srebrnu medalju za klub osvojila je Katarina Ivatović.

Naime, Katarina je kao jedina predstavnica goričkog hrvačkog kluba nastupila na prvom Međunarodnom ženskom turniru ‘Mala vučica’ u Sesvetskom Kraljevcu. Na natjecanju je sudjelovalo više od 120 hrvačica iz šest različitih zemalja.

Mladoj hrvačici Katarini ovo je ujedno bilo i prvo natjecanje, a u svojoj kategoriji 2016.- 2017. godište popela se na drugo mjesto pobjedničkog postolja. Za natjecanje su ju pripremili i vodili treneri Dario Dašić i Emanuel Odak.

Foto: Hrvački klub Velika Gorica 1991

Nastavite čitati

Sport

FOTO Turopoljac dominirao u derbiju i potvrdio 2. mjesto

Objavljeno

na

Objavio/la

Kuče, 05.05.2024.  JŽNL-24.kolo: Turopoljac-Sava (Drenje) 4:1. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Turopoljac je u derbiju 24. kola JŽNL-e pobijedio Savu (Drenje) golovima Tomislava Horvata (2), Maria Matasića i Filipa Sarafa, pogodak za goste Mario Matejaš.

Kuče, 05.05.2024.  JŽNL-24.kolo: Turopoljac-Sava (Drenje) 4:1. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Od početka susreta pa do 20. minute igru su karakterizirali prekršaji, simuliranja i žuti kartoni. Kada je Matasić iskoristio slabost zadnje suparničke linije i iz gužve pogodio za vodstvo domaćih, igra je postala tečnija, s manje prekršaja i bez suvišnih reklamacija.

Kuče, 05.05.2024.  JŽNL-24.kolo: Turopoljac-Sava (Drenje) 4:1. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Kuče, 05.05.2024.  JŽNL-24.kolo: Turopoljac-Sava (Drenje) 4:1. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Momčad domaćih vrlo brzo nakon odmora prelomila je rezultat u svoju korist s dva gola Horvata, koji je tresao mrežu u 49. i 56. minuti za prednost od tri pogotka razlike. Gosti su bili matirani i samo su pokušavali spasiti se od eventualno još višeg poraza. Uspjeli su pogotkom Matejaša u završnici smanjiti na 3:1, ali uzvratio je F.Saraf i postavio konačan rezultat – 4:1!

Kuče, 05.05.2024.  JŽNL-24.kolo: Turopoljac-Sava (Drenje) 4:1. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Kuče, 05.05.2024.  JŽNL-24.kolo: Turopoljac-Sava (Drenje) 4:1. Foto: David Jolić/cityportal.hr

Turopoljac(-1) (24 15 2 7 65:30 46) je s 46 bodova na 2. mjestu u trenutačnom redoslijedu, tri boda više od trećeplasiranog HNK Kobre Samobor.

Galerija fotografija

Jedinstvena županijska nogometna liga 2023./2024., 24. kolo

NK Turopoljac – NK Sava (Drenje) 4:1 (1:0)

Kuče. Igralište: ŠRC Kuče. Gledatelja 80. Nedjelja, 05.05.2024., 17 sati. Sudac: Fran Jelečki (Samobor). Pomoćne sutkinje: Marija Cikojević (Novaki) i Tihana Jagodić (Samobor). Delegat: Mario Fabečić (Gradići). Strijelci: 1:0 – Matasić (20.), 2:0 – Horvat (49),  3:0 – Horvat (56.), 3:1 – Matejaš (82.), 4:1 – F.Saraf (88.).

TUROPOLJAC: Bolšec, V.Lučić, Perić, Gogić, F.Saraf, Šutalo, Čaić, Horvat, Čunčić (cap.), J.Saraf, Matasić. Trener: Stiven Žitnik.

SAVA: Suljić, M.Šoštarić, Bratić, T.Lučić, Frkanec, Devunić, Preskar, T.Šoštarić, Dugonjić, Fistrić, Jurić. Trener: Davor Bagarić.

Nastavite čitati

Reporter 436 - 11.04.2024.

Facebook

Izdvojeno