preskoči na sadržaj

Ekonomska škola Velika Gorica

 > Naslovnica
Vijesti

Potreba za radnicima

Autor: Jagoda Kovačić, 19. 9. 2019.

Na temelju članka 107. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi („Narodne novine“ 87/08, 86/09, 92/10, 105/10, 90/11, 16/12, 86/12, 94/13, 152/14 , 7/17 i 68/18) te prema odredbama Pravilnika o načinu i postupku zapošljavanja u Ekonomskoj školi Velika Gorica , EKONOMSKA ŠKOLA VELIKA GORICA, Velika Gorica, Ul. kralja Stjepana Tomaševića 21 raspisuje                                                            

N A T J E Č A J

za zasnivanje radnog odnosa

  1. NASTAVNIK/CA TJELESNE I ZDRAVSTVENE  KULTURE, 1 izvršitelj/ica na neodređeno, nepuno radno vrijeme, 16 sati ukupnog tjednog radnog vremena, uz uvjet probnog rada u trajanju od 3 mjeseca.

Mjesto rada: Ekonomska škola Velika Gorica, Ul. kralja Stjepana Tomaševića 21, Velika Gorica.

Kandidati koji se prijavljuju na natječaj, uz opće uvjete za zasnivanje radnog odnosa, trebaju ispunjavati i posebne uvjete sukladno čl. 105. i čl. 106. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi i Pravilnika o stručnoj spremi i pedagoško psihološkom obrazovanju nastavnika u srednjem školstvu te strukovnom kurikulumu.

U prijavi na natječaj navode se osobni podaci podnositelja prijave (osobno ime, adresa stanovanja, kontakt podaci (broj telefona/mobitela, e-mail adresa)) i naziv radnog mjesta na koje se prijavljuje.

 Uz prijavu potrebno je priložiti: životopis, dokaz o vrsti i stupnju stručne spreme (diploma, potvrda o pedagoškim kompetencijama),  dokaz o državljanstvu, potvrdu odnosno elektronski zapis o radnopravnom statusu – HZMO-a,  uvjerenje da nije pod istragom i da se protiv osobe ne vodi kazneni postupak u smislu članka 106. Zakona o odgoju i obrazovanju u osnovnoj i srednjoj školi (ne starije od 30 dana).

                Na natječaj se mogu prijaviti osobe oba spola.

                Kandidati koji imaju pravo prednosti pri zapošljavanju prema posebnom zakonu, dužni su uz prijavu pozvati se na to pravo i priložiti sve propisane dokaze o statusu/pravu na koje se pozivaju.

            Kandidati koji se pozivaju na pravo prednosti pri zapošljavanju u skladu s člankom 102. stavak 1. - 3. Zakona o hrvatskim braniteljima iz domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (N.N. 121/17) uz prijavu na natječaj dužni su osim dokaza o ispunjavanju traženih uvjeta, dostaviti i dokaze iz članka 103. stavak 1. Zakona o hrvatskim braniteljima iz domovinskog rata i članovima njihovih obitelji (N.N. 121/17). Poveznica na internetsku stranicu Ministarstva: https://branitelji.gov.hr/zaposljavanje-843/843  , a dodatne informacije o dokazima koji su potrebni za ostvarivanje prava prednosti pri zapošljavanju, potražiti na sljedećoj poveznici: https://branitelji.gov.hr/UserDocsImages//NG/12%20Prosinac/Zapo%C5%A1ljavanje//Popis%20dokaza%20za%20ostvarivanje%20prava%20prednosti%20pri%20zapo%C5%A1ljavanju.pdf

            Sukladno odredbama Opće uredbe o zaštiti podataka broj 2016/679 i Zakona o provedbi Opće uredbe o zaštiti podataka (NN 42/18) svi dokumenti dostavljeni na natječaj poslani su slobodnom voljom kandidata te se smatra da je kandidat dao privolu za obradu svih podataka, a koji će se obrađivati isključivo u svrhu provođenja natječajnog postupka.

            Kandidatom prijavljenim na natječaj smatra se samo osoba koja podnese pravodbonu i potpunu prijavu te ispunjava uvjete iz natječaja.

            Sukladno članku 6., 7. i 11. Pravilnika o načinu i postupku zapošljavanja u Ekonomskoj školi Velika Gorica, nakon isteka natječajnog roka za kandidate prijavljene na natječaj čije su prijave potpune, pravodobne te koje ispunjavaju formalne uvjete iz natječaja, bit će proveden selekcijski postupak. Povjerenstvo za vrednovanje kandidata provest će razgovor s kandidatima prijavljenim na natječaj sukladno odredbama Pravilnika o načinu i postupku zapošljavanja u Ekonomskoj školi Velika Gorica: http://ss-ekonomska-velikagorica.skole.hr/skola/dokumenti

            Obavijest prijavljenim kandidatima o terminu održavanja razgovora koji će se održati u prostoru Ureda ravnatelja Ekonomske škole Velika Gorica bit će objavljen na mrežnoj stranici Škole http://ss-ekonomska-velikagorica.skole.hr/ najmanje tri dana prije dana određenog za razgovor s kandidatima.

            Za kandidata koji ne pristupi razgovoru smatrat će se da je odustavo od prijave na natječaj.

Kandidati potrebne dokumente dostavljaju u neovjerenim preslikama, a nakon odabira kandidata, a prije potpisivanja ugovora o radu, odabrani kandidat će dostaviti originale dokumenata ili ovjerene preslike.

            Prijave s dokazima o ispunjavanju uvjeta dostaviti neposredno ili poštom u roku od osam (8) dana od dana objave natječaja na adresu škole: EKONOMSKA ŠKOLA VELIKA GORICA, 10410 Velika Gorica, Ul. kralja Stjepana Tomaševića 21, s naznakom „prijava na natječaj“.

            Natječajna dokumentacija neće se vraćati kandidatima.

            Nepotpune i /ili nepravovremene prijave neće se razmatrati.

            Natječaj se objavljuje na mrežnim stranicama i oglasnim pločama HZZ-a te mrežnim stranicama i oglasnoj ploči Škole. Datum objave natječaja je 19. 9. 2019.

            O rezultatima natječaja svi kandidati će biti obaviješteni putem obavijesti na mrežnoj stranici Škole.

KLASA:112-01/19-01/01                                                                                         

URBROJ: 238-31-57-19-05-03

                                                                                    Ravnateljica

                                                                                     Vesna Brkljačić, prof.

 




Tražilica
VAŽNO

UPUTE ZA EVAKUACIJU U SLUČAJU POTRESA

Priloženi dokumenti:
upute potres.pdf

Potvrde za učenike

Ispis potvrda o statusu učenika je omogućen u e-Dnevniku za učenike i roditelje te ih više nije moguće ispisati putem sustava e-građani.


Molimo vas da se za ispis potvrda prijavite u e-Dnevnik na poveznici https://ocjene.skole.hr .

Kalendar
« Ožujak 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
26 27 28 29 1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
1 2 3 4 5 6 7
Prikazani događaji

Pomoć mladima

Virtualna knjižnica

Virtualna knjižnica EŠVG

Pitanja i odgovori
 Naslov: FAQ

  • Naj 10 pitanja

  • Nedavna pitanja

  • Arhiva pitanja
Oglasna ploča
Sigurnost

"Kako zaštititi djecu na internetu"

Program Zaštita sigurnosti djece na internetu i u svijetu mrežnih tehnologija pokrenut je u suradnji Ministarstva znanosti i obrazovanja i Hrvatske regulatorne agencije za mrežne djelatnosti (HAKOM) te partnerstvu s Hrvatskom poštom.

U cilju edukacije roditelja i djece, HAKOM je pripremio i video o zaštiti djece na Internetu koji je dostupan na poveznici http://bit.ly/HAKOM5 , a čija je glavna namjena upućivanje djece o prihvatljivom i odgovornom komuniciranju na Internetu te stvaranju odnosa povjerenja u kojem se djeca odraslima uvijek mogu obratiti ako se zbog korištenja Interneta osjećaju nelagodno, ustrašeno ili ugroženo.

http://bit.ly/HAKOM4 - brošura „Kako se zaštititi u svijetu interneta i mobilnih telefona“
http://bit.ly/HAKOM5 - video o zaštiti djece na Internetu

 

 

E-dnevnik
CODE

Brojač posjeta
Ispis statistike od 11. 12. 2015.

Ukupno: 484287
Hrabri telefon

Sigurnost

Korisni linkovi

Anketa
Crno ili bijelo?



Forum
Korisni linkovi

Arhiva dokumenata
CMS za škole logo
Ekonomska škola Velika Gorica / Kralja Stjepana Tomaševića 21, HR-10410 Velika Gorica / www.ss-ekonomska-velikagorica.skole.hr / ured@ss-ekonomska-velikagorica.skole.hr
preskoči na navigaciju