Novosti Sport Događanja

Tjedan cjeloživotnog učenja u POUVG: Umirovljenici, dođite na matineju i osvojite tečaj engleskog jezika!

23.09.2019. / Petar Brnada

Agencija za strukovno obrazovanje i obrazovanje odraslih i ove godine, od 30. rujna do 6. listopada, organizira 13. Tjedan cjeloživotnog učenja, nacionalnu obrazovnu kampanju u kojoj se građanima na neposredan, često i neformalan način, prenosi poruka o važnosti obrazovanja i učenja.

-Svrha cjeloživotnog obrazovanja i učenja sastoji se u činjenici da je ono potrebno svim naraštajima kako bi odgovorili izazovima na tržištu rada i samim time unaprijedili kvalitetu života. U skladu s tim POUVG, osim što nudi niz pogodnosti za umirovljenike i osobe treće životne dobi, u suradnji s Ministarstvom obrazovanja i znanosti provodi programe osposobljavanja i usavršavanja odraslih- kažu iz POUVG-a.

U sklopu ovogodišnje kampanje 13. Tjedna cjeloživotnog učenja POUVG je pripremio nagradnu igru za umirovljenike.

Naime, svi oni, koji dođu u petak, 27. rujna, u 11 sati, na MATINEJU u Kino Gorica i pogledaju film NAVIJAČICE, mogu osvojiti TEČAJ ENGLESKOG JEZIKA.

-Stoga, prije same projekcije filma ne zaboravite ispuniti nagradni kupon i ubaciti u kutiju koja se nalazi na blagajni Učilišta. Dobitnika ćemo objaviti 1. 10. na našoj Facebook stranici- poručili su iz POUVG-a.

Podijeli