Novosti Sport Događanja

Vatrogasac spretno i sretno do bodova u Meštrici

30.09.2019. / Petar Brnada

U jutarnjem terminu od 11 sati Meštrica je na svom terenu ugostila momčad Vatrogasac iz Kobilića. Radi se o rijetkom terminu za seniorski nogomet, pa nije ni čudo da je dijelu igrača trebalo neko vrijeme da se razbude i pokažu što znaju.

Gosti su prvi pokušali preko Šošića, nakon čega uzvraća Britvec, a najveću priliku za domaće nogometaše ne koristi Došen koji je bio nespretan kada je loptu trebalo samo plasirati pokraj vratara u mrežu. Vatrogasac je poveo lijepom akcijom kada Barišić proigrava Matanovića koji prima loptu, izbacuje se u desno, te sa 16 metara gađa gornji kut domaćeg vratara Mihalinčića. Zaista, sjajan  i neobranjiv udarac, a s tim rezultatom odlazi se na odmor.

Od početka drugog poluvremena domaća momčad je tražila izjednačenja, a najbliži tome su bili u 55. minuti kada Britvec ulazi u kazneni prostor gostiju gdje biva srušen, čisti kazneni udarac. Odgovornost na sebe preuzima gotovo uvijek sigurni Skorin, no njegov udarac sjajnom obranom brani vratar Caput. Gostujući vratar do kraja utakmice još nekoliko puta je sjajno reagirao, a pred kraj utakmice Vatrogasac koristi dvije kontre, te utakmicu završava pobjedom 3:0. Za one koje nisu bili na utakmici moglo bi se reći da je utakmica lagano otišla na gostujuću stranu, no imali su uz dvostrukog strijelca Matanovića, sjajnog vratara Caputa koji je sve branio domaćim nogometašima.

U sljedećem kolu Vatrogasac je slobodan, a Meštrica putuje na teško gostovanje u Lonju...

Podijeli