Novosti Sport Događanja

HOK Gorica u svom debitantskom nastupu u 1. B ligi odnijela pobjedu u gradskom derbiju!

12.10.2019. / Petar Brnada

U otvaranju nove sezone 1. B odbojkaške lige, gradski derbi danas je otišao na stranu HOK Gorice.

Naime, u svom debitanskom nastupu u društvu prve B lige, igračice HOK Gorice svladale su ekipu OK Velika Gorica. Svoje gradske suparnice cure iz HOK Gorice nadigrale su rezultatom 3:1 (19:25, 25:23, 25:18, 15:16,) te tako na najbolji mogući način ušle u novu sezonu i pokazale da će itekako biti opasan protivnik svim klubovima lige.

-Nakon slabijeg ulaska u utakmicu i izgubljenog prvog seta zbog potpuno prirodne i očekivane treme pred debitantski nastup u 1. B ligi, adaptirale smo se na igru protivnika, nametnule naš tempo i u konačnici preokrenule rezultat u našu korist- zadovoljna je igrom svojih odbojkašica bila Ida Jenkac, trenerica pobjedničke ekipe.

Sjajan nastup cura iz HOK Gorice pohvalila je i Diana Breko, pomoćni trener 1. B lige i v.d. predsjednice.

-Potpuno očekivana reakcija djevojaka HOK Gorice, kao debitanta u 1. B ligi, u prvom setu pokazala se istinita. Od prevelike želje za dokazivanjem dogodio se veliki broj pogrešaka koje su odnijele prvi set na stranu OK Gorica. No, na kraju ovo je zaslužena pobjeda HOK Gorice koja je osim rezultata donijela i veliko iskustvo za igračice koje su drugi set nakon vodstva OK Velike Gorice, preokrenule na svoju stranu- rekla je Breko.

Podijeli