Novosti Sport Događanja

Uspješno gostovanje stolnotenisača i stolnotenisačica Stanfara

19.11.2019. / Damir Žbulj

Uspješno su stolnotenisači velikogoričkog Stanfara odradili gostovanje u Rijeci, prvo kod druge ekipe STK Srdoči, a nakon toga i kod STK Kvarner.

Kod Srdoča su pobjede bez izgubljenog seta upisali i Marko Habijanec i Karlo Javor i Martin Petrović te Habijanec i Petrović u paru...

Kod Kvarnera se vodila velika borba, koja je na kraju, nakon sedam mečeva, ipak završila pobjedom Velikogoričana. Javor je poražen na otvaranju dvoboja, ali su nakon toga do bodova stigli i Petrović i Habijanec, i u pojedinačnoj konkurenciji i u parovima. Domaći tada dolaze do izjednačenja, Šarčević dobiva Petrovića, a Kuzmić Javora, međutim, mirnoću je u završnici sačuvao Marko Habijanec, koji bez izgubljenog seta osigurava slavlje Stanfaru.

Stolnotenisačice su u borbi za ostanak prvo upisale pobjedu kod Jadrana u Poreču, ali su nakon toga očekivano izgubile kod vodeće Crikvenice.

Okršaj u Poreču je porazom otvorila Magdalena Bradić, ali su tada Mirjana Lučić i Mia Ivanković slavile i u pojedinačnoj konkurenciji i u parovima pa su zasluženo stigle do slavlja.



U Crikvenici je tek Mirjana Lučić uspjela doći do pobjeda, a domaće stolnotenisačice nisu u ostalim susretima imale previše problema osvojiti bodove.

U petom kolu, koje je na rasporedu 30. studenog, stolnotenisači su ponovno na gostovanju, prvo kod Samobora, a onda i u Zaboku.

Stolnotenisačice igraju u Jastrebarskom kod Jaske, a nakon toga i kod STK Sveta Nedjelja - Novaki, u velikom derbiju začelja.

 

Podijeli