Grad Velika Gorica

Najave

VEGORA: Google Digitalna garaža 'Web stranica - kako doći od web posjetitelja do kupca?'

vegoraUkoliko želite saznati najbolji način kako posjetitelje svoje Internet stranice pretvoriti u kupce i učiniti ju zanimljivom posjetiteljima, dođite na radionicu Google Digitalne garaže, u organizaciji VEGORA-e „Web stranica – kako doći od web posjetitelja do kupca?“. Radionica će se održati u četvrtak, 21. studenog 2019. godine, u vremenu od 17:00 do 20:00 sati na adresi VE-GO-RA-e, Šetalište Franje Lučića 15, Velika Gorica.

Na radionici ćete, uz predavača g. Claudia Kramarića, naučiti kako definirati ciljeve web stranica i zbog čega je to važno. Saznat ćete koju marketinšku strategiju odabrati za postizanje određenih ciljeva, a kroz primjere iz prakse objasniti ćemo vam pojedine grupe ciljeva i moguće strategije za postizanje istih. Web stranica je već dugo neizostavan dio svakog poslovanja, ali treba pripaziti na detalje kako je uspješno posložiti i učiniti je preglednom te samim time i zadržati potencijalne klijente.

Radionicu organizira velikogorička razvojna agencija VE-GO-RA, u suradnji s Googleom i Otvorenim učilištem Algebra, kao dio programa Google Digitalne garaže.

Prijavite se OVDJE.