Novosti Sport Događanja

Mraclin sjajnu jesen potvrdio u Kloštru

26.11.2019. / Juraj Odrčić

Mraclin je suvereno i bez problema odradio posljednju utakmicu jesenskog dijela na gostovanju u Kloštar Ivaniću. Zabili su parikožari čak sedam komada, no prema viđenome, mogla je to biti i izraženija pobjeda. Teško je opisati sve šanse i pogotke Mraclina na ovoj utakmici. Poveli su nakon gužve u kaznenom prostoru domaćina kada zabija Kapović. Kod slijedećeg pogotka Augustić izlazi sam na vratara koji brani, no mraclinski napadač prati odbijenu loptu i zabija. Treći pogodak zabija Desput kada sa 17 metara lijevicom pogađa u sami kut domaćeg vratara. Pred kraj prvog dijela domaća obrana ruši Roginića, a siguran realizator kaznenog udarca je Augustić.

U drugom dijelu sve isto. Mraclin puno bolji i do kraja zabija tri pogotka. Izlet u kazneni prostor domaćina koristi stoper Mario Kos. Za šesti gol dubinsku loptu koristi Cvetnić koji ulazi u kazneni prostor i plasira loptu pokraj domaćeg vratara. Konačni rezultat postavlja kapetan Ivan Kos koji sjajnim slobodnim udarcem sa dvadesetak metara zabija preko zida. Mraclin je na ovom gostovanju učinio što je htio, slavio bez problema i vodećem Ban Jelačiću se primaknuo na samo bod.

Mlada momčad Mraclin odigrala sjajnu jesen, ostvarila 12 pobjeda, te 1 neriješeni rezultat i 1 poraz. Mraclinci imaju najbolju obranu ove jeseni, a u svojim redovima imaju i najbolje strijelca jeseni, Brunu Augustića.

Podijeli