Novosti Sport Događanja

Lovci iz županije u Kušancu: Oduševila ih toplina lovačkog doma i monografija 'Turopoljski lug'

20.12.2019. / Petar Brnada

U lovačkom domu u Kušancu pod predsjedanjem Marinka Šebečića, u četvrtak je održana 4. sjednica Izvršnog odbora Lovačkog saveza Zagrebačke županije, a glavna tema bila je analiza i realizacija plana rada LS Zagrebačke županije u 2019. godini.

Domaćin je bilo lovačko društvo Srna Velika Gorica, a sjednica je protekla u opuštajućoj atmosferi, te su na kraju svim članovima uručeni prigodni pokloni LSZŽ kao i pokloni od strane predsjednika LD Srna Josipa Jančića Babrige; monografija Magna Silva 'Turopoljski lug' Saše Božića i vina iz Vukomeričkih gorica članova Udruge vinogradara i vinara Grozd Velika Gorica.

Napomenimo na kraju da je većina članova Izvršnog odbora Lovačkog saveza Zagrebačke županije prvi puta bila u lovačkom domu Srne i ostala ugodno iznenađena njegovom ljepotom i toplinom.  

Galerija slika

Lovci iz županije u Kušancu: Oduševila ih toplina lovačkog doma i monografija 'Turopoljski lug' Lovci iz županije u Kušancu: Oduševila ih toplina lovačkog doma i monografija 'Turopoljski lug' Lovci iz županije u Kušancu: Oduševila ih toplina lovačkog doma i monografija 'Turopoljski lug' Lovci iz županije u Kušancu: Oduševila ih toplina lovačkog doma i monografija 'Turopoljski lug' Lovci iz županije u Kušancu: Oduševila ih toplina lovačkog doma i monografija 'Turopoljski lug'

Podijeli