Novosti Sport Događanja

Tradicija duga više od četvrt stoljeća: KUD Dučec poziva na Božićni koncert

23.12.2019. / Petar Brnada

KUD „Dučec“ poziva vas na još jedan Božićni koncert koji će održati u nedjelju, 29. prosinca, u kapeli svetog Vida u Mraclinu.

-Tradicija božićnih koncerata u Mraclinu duga je već više od 25 godina, a na njemu će ove godine nastupati vokalna skupina te starija folklorna skupina uz pratnju tamburaša. Program su osmislili i uvježbali Željko Kravarščan Studo i Antun Kottek- najavljuju domaćini uz poziv da dođete i zajedno podijelite radost Božića kroz najljepše božićne pjesme.

U petak, 27. prosinca, članovi Dučeca nastupaju na koncertu "Božić u Gorici" u Pučkom otvorenom učilištu Velika Gorica s početkom u 20 sati, a u subotu, 28. prosinca, sudjeluju na božićnom koncertu u Kučama u crkvi svetog Fabijana i Sebastijana u 20 sati.

Božićni koncert u Mraclinu posljednji je koncert Dučeca u ovoj, za njih vrlo uspješnoj, 2019. godini, a započet će u 18 sati.

-Svim građanima želimo sretan i blagoslovljen Božić, ispunjen obiteljskim zajedništvom, blagdanskim mirom i radošću te uspješnu novu 2019. godinu – božićna je poruka članova KUD-a Dučec.

Galerija slika

Tradicija duga više od četvrt stoljeća: KUD Dučec poziva na Božićni koncert Tradicija duga više od četvrt stoljeća: KUD Dučec poziva na Božićni koncert

Podijeli