Novosti Sport Događanja

Sesar: Pljesak sinjske publike mi puno znači...

24.12.2019. / Damir Žbulj

Košarkaši Gorice izuzetno zadovoljni su mogli otići na Božićne blagdane. Pobjedom u Sinju zadržali su svoje mjesto pri vrhu hrvatske košarke, a Josip Sesar je za svoj predani rad još jednom prepoznat i nagrađen titulom najboljeg trenera u izboru Zajednice sportskih udruga Velike Gorice.

"Veliki je uspjeh što je Gorica među četiri najbolja hrvatska kluba, ali pljesak u Sinju mi toliko znači...

"Puno mi znači za moju trenersku karijeru i da su ljudi prepoznali moj rad!"

"Drago mi je da se u Sinj vratio Milačić, da imaju dobre rezultate i publiku. Volio bih da je u svakom gradu u Hrvatskoj ovakva atmosfera, ali Sinj je ipak specifičan i poseban," istaknuo je Sesar.

-->> [VIDEO] Slavlje u Sinju za svršeni kraj povijesne godine velikogoričke košarke

Nakon slavlja kod Alkara nema puno vremena za odmor, već 7. siječnja je na rasporedu domaći dvoboj sa Šibenkom.

"Bilo je dosta taktičkog nadmudrivanja, imali smo na našu sreću bolje kretnje, mislim da je ipak to naše iskustvo presudilo. Bila je odlična utakmica za gledatelje, a nama je ovo vrijedna pobjeda. Kako je Alkar podigao razinu svoje forme u posljednje vrijeme jako teško će netko ovdje uzeti bodove," zaključio je strateg Gorice.

Ante Mašić ponovno je dao svoj doprinos pobjedi: "Bila je ovo teška utakmica, Alkar nam je pružio jak otpor. Nismo odustali od svog cilja, znali smo gdje ih trebamo napasti i tog smo se držali i to nam je olakšalo posao."

Goričani u novu kalendarsku godinu ulaze s devet pobjeda i četiri poraza, koliko ima i Split. Cibona ima omjer 11-2, a na vrhu je Zadar sa samo jednim porazom.

 

Podijeli