Novosti Sport Događanja

'BARABE'- Kraljevi zabave večeras kraj Muzeja: 'Najljepše je svirati u svom gradu pred domaćom publikom'

27.12.2019. / Petar Brnada

Velikogorička božićna bajka- Prosinac u Gorici, nastavlja sa svojim programom pa vas tako i tijekom današnjeg dana, ali i večeri očekuje mnoštvo sadržaja, kako za one najmanje tako i za one odrasle željne dobre domaće svirke i plesa.

Naime, današnji program krenut će dvosatnom Igraonicom Djeda Božićnjaka koja će u Božićnom selu startati u 16 sati. U 17 sati na istom mjestu sa svojim mališanima možete posjetiti animacije za djecu pod nazivom 'Božićno veselje', a od 18 sati sudjelovati u kreativnoj radionici 'Božićna radionica prstima' koja će se održati u Muzeju Turopolja, a potrajat će do 19 sati.

I dok će radionicom završiti današnji program za najmlađe, onaj za one malo starije tek će započeti u 21 sat kada će na pozornicu izaći grupa Barabe koja će održati svoj cjelovečernji koncert.

-Najljepše je svirati u svom gradu pred domaćom publikom i to u božićno vrijeme, što znači da se jako veselimo nadolazećem koncertu kojeg ćemo održati 27. prosinca u Velikoj Gorici kraj Muzeja Turopolja od 21h- poručuju Barabe!

 

Podijeli