Novosti Sport Događanja

Jednostavno očarava: Villa Arbaro iz Kravarskog dobitnik posebne nagrade HTZ-a!

27.12.2019. / Petar Brnada

Kuća za odmor "Villa Arbaro" iz mjesta Barbarići Kravarski dobitnik je posebne nagrade "Povezanost sa prirodnim okruženjem" koja se dodjeljuje u organizaciji HTZ-a, Novog lista i Glasa Istre.

-Ovo je ujedno i jedina nagrada za nekog kandidata sa područja okolice Velike Gorice, ali i cijele Zagrebačke županije, što budi nadu u jači razvoj turističke ponude ovog kraja. Ako dodamo tome da je ista dodijeljena u priličnoj konkurenciji među više stotina kandidata i preko 100 finalista, navedena nagrada ima dodatnu težinu- zadovoljno su komentirali vlasnici objekta.

Riječ je o kući za odmor sa bazenom, modernog uređenja, a smještena je na brežuljku nedaleko glavnog grada Zagreb i naravno Velike Gorice. Lijepo uređeni eksterijer sa terasom i pogledom na šumu i vinograd svakako doprinosi ugodnom boravku.

Tijekom toplih ljetnih dana osvježenje možete pronaći u raspoloživom bazenu dok za vrijeme nižih temperatura vlasnici preporučuju da iskoristite pješačke i biciklističke staze te istražite prirodne ljepote ovog područja.

Zoološki vrt te razne zabavne aktivnosti možete pronaći u izletištu Ključić Brdo dok se u večernjim satima možete provesti u centru grada Zagreb, koji obiluje kulturnim i zabavnim manifestacijama te bogatom gastronomskom ponudom, navodi se u opisu ponude.

Kao materijal izgradnje navedenog objekta koji je u ponudi od 2019. godine navodi se drvo, a sa tri spavaće sobe te dvije kupaonice zdanje može primiti osam osoba, ali je i pet-friendly, pa tako može ugodno smjestiti i dva kućna ljubimca.

Što sve Villa Arbaro nudi možete provjeriti OVDJE.

Podijeli