Obavijesti

Sport

Komentari 0

U Velikoj Gorici memorijalni turnir "Antun Azenić Deda"

U Velikoj Gorici memorijalni turnir "Antun Azenić Deda"
1

Ideja pokretanja ovakvog natjecanja u Velikoj Gorici rodila se kada su najveće zvijezde velikogoričke odbojke odlučile vratiti svom gradu barem dio onoga što im je on i dao, a napose obitelji Azenić

VIDEO

Hrvatski odbojkaški klub ‘Gorica’ organizira 4. memorijalni turnir Antun Azenić ‘Deda’ , u čast rodonačelnika i tvorca odbojke u Velikoj Gorici.

Na turniru koji će se održati 19. siječnja 2020. godine u Gradskoj sportskoj dvorani u Velikoj Gorici sudjelovati će osam ekipa sa 120 natjecateljica u kategoriji kadetkinja.

Natjecanje ove godine ima obilježje i međunarodnog turnira jer će po prvi puta nastupati i ekpa OK "Novo Mesto" iz Slovenije. Uz domaćina HOK "Goricu" i gošće iz OK "Novo Mesto" na turniru će nastupiti i ekipe OK "Karlovac", OK "Glina", OK "Nebo", OK "Dinamo", ŽOK "Vrbovec" i OK "Olimpik".

Memorijalni turnir počet će u 9 sati, a finalna utakmica, dodjela medalja i pehara planirana je u vremenu između 15 i 16 sati. Nema sumnje da će, sudeći prema dosadašnja tri turnira, ovo natjecanje ponovno okupiti sportsku odbojkašku elitu u Gradu Velikoj Gorici.

Podsjećamo, ideja pokretanja jednog ovakvog natjecanja u odbojci u Velikoj Gorici rodila se onoga trenutka kada su najveće zvijezde velikogoričke odbojke odlučile vratiti svom gradu barem dio onoga što im je on i dao, a napose obitelji Azenić koja je jedan svoj san, iskovan iza zidova jedne male osnovne škole, pretočila u jednu divnu sportsku priču.

Još su svježa sjećanja na Odbojkaški Klub "Azena" koji je iz najnižih rangova, sa svojom vlastitom djecom iz omladinskog pogona došao do svjetla europskih natjecanja, a grad Velika Gorica ucrtan u mapu europske odbojkaške federacije te postao sportski centar. Bolja pozivnica za ovaj turnir nije potrebna.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 0
VIDEO

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'
SRAMOTNO

Hrvatski nogometaš dobio je jezive prijetnje: 'Slao mi je i fotografije groblja u Vukovaru'

Rekao mi je i da mrzi Hrvate i da se nada da će biti novi građanski rat kod nas, da će pljunuti moj grob, rekao mi je da sam Arapin, rekao je potreseni Kolinger
Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici
NOVI PLAN

Evo kako Dinamo planira slaviti ako pobijedi Rijeku na Rujevici

Plus+ Nogometaši Dinama posljednje su titule slavili s navijačima na Macoli. To se 2022. godine dogodilo poslije slavlja u Šibeniku, godinu dana kasnije poslije remija u Splitu. Sad se priprema fešta, ali na drugoj lokaciji...