Novosti Sport Događanja

Novi izazov za Sesarovu momčad: Vrijednosnice Osijek dolaze u Gradsku dvoranu

24.01.2020. / Damir Žbulj

Košarkaši Gorice u petak od 18 sati na svom parketu igraju jednu od važnijih utakmica ovog dijela sezone. U prošlom kolu opravdali su ulogu favorita i uzeli bodove protiv Sonik Puntamike, ali to sada treba potvrditi i u okršaju s Vrijednosnicama Osijek.

Goričani su trenutno na sjajnoj trećoj poziciji s 12 pobjeda i četiri poraza, ali gosti iz Slavonije, trenutno s dvije pobjede manje, i dalje imaju ambicije ulaska među četiri najbolje momčadi prije početka doigravanja.

Slavljem u Gradskoj sportskoj dvorani Sesarova momčad vjerojatno bi ubila tu ambiciju...

U prvom međusobnom dvoboju ovih odlučivale su nijanse, a Brzoja je iščupao pobjedu tricom u zadnjoj sekundi, nakon što je Gorica u posljednjoj minuti imala pet poena zaostatka.

"Sve u svemu na kraju je ispalo kako smo i priželjkivali dok smo se spremali za ovu utakmicu. Odigrali smo odličnih 30 minuta, ali smo se na kraju previše opustili. To nam se ne smije ponoviti," komentirao je prošli dvoboj Petar Babić, koji se sjajno uklopio u ekipu.

Na domaćem parketu Gorica je sjajna i osim Splita i Cibone ove sezone nitko drugi nije uzeo bodove, a vjerujemo kako će taj niz i nastaviti i ovog petka od 18 sati, pred kamerama Arena Sport TV-a.

 

Podijeli