Novosti Sport Događanja

Povodom Međunarodnog tjedna braka Knjižnica bračnim parovima poklanja besplatan upis

04.02.2020. / Petar Brnada

Pozitivnoj inicijativi obilježavanja Međunarodnog tjedna braka priključuje se i Gradska knjižnica Velika Gorica!

Naime, u razdoblju od 7. veljače do 14. veljače 2020. pogodnost besplatnog članstva omogućiti će svim bračnim parovima. Tjedan braka je inicijativa koja promiče izgradnju čvršćih odnosa i zdravijih brakova, a knjiga i čitanje jedan su od temelja boljeg razumijevanja i međuljudskog povezivanja.

-Za upis je potrebno doći zajedno, u paru, a ako je jedan od supružnika već od ranije član knjižnice, može dovesti i upisati svoju bračnu družicu ili druga! Za upis je potrebno donijeti i predočiti osobnu iskaznicu. Članstvo vrijedi godinu dana od dana upisa, a članska iskaznica može se koristiti za posudbu knjiga i korištenje drugih usluga knjižnice u sve tri lokacije. Upisi će se vršiti u Središnjem odjelu za odrasle, Zagrebačka 37 i u Područnoj knjižnici Galženica, Trg Stjepana Radića 5 u radnom vremenu knjižnice- pojašnjavaju iz Knjižnice dok poručuju da parovi koji čitaju zajedno, ostaju zajedno.

U Tjednu braka u izlozima Područne knjižnice Galženica bit će postavljena i prigodna izložba Brak je „mrak“! uz prigodni postav knjiga o braku i partnerstvu.

Podijeli