FOTO: Sutra finalni dan goričke malonogometne lige – 40 momčadi odigrat će 240 utakmica

U finalnim utakmicama koje su na rasporedu u poslijepodnevnim satima kod početnika igraju Buna i Turopoljac, Kurilovec 1 i HNK Gorica 2 kod mlađih pionira, a isti klubovi odlučit će i o pobjedniku kod starijih pionira
DSC_1459

Nakon gotovo tri mjeseca i jedanaest odigranih kola sutra ćemo doznati pobjednike ovogodišnje Zimske malonogometne lige, koju su s uspjehom po 14. puta organizirali Nogometni savez Velika Gorica i Zajednica športskih udruga, kojima je ove godine uvelike pomogao i generalni pokrovitelj lige HEP. Samu završnicu koja će se odigrati u balonu Panadić sporta najavili su oni koji su uz ligu od prvog dana instruktor Nogometnog saveza Velika Gorica Stjepan Grđan te tajnik NSVG-a Stjepan Petrac.

Ovogodišnje izdanje lige u tri je kategorije okupilo 40 momčadi s turopoljskog podneblja, a najbolje među njima sutra očekuju utakmice koje će odlučiti o najboljima nakon sveukupno odigranih 240 utakmica.

-Zadovoljili smo onaj osnovni kriterij da djeca u onom zimskom periodu imaju službeno natjecanje. Svaki nam se put događa da HNK Gorica i Kurilovec uđu u finale, a tradicionalno svojim rezultatima iznenadi i Buna- istaknuo je instruktor nogometa Stjepan Grđan, poručivši kako je najveća dobit lige da sva djeca igraju na njoj.

-Ta liga je prerasla u jedan poseban sraz, jer uz druženje to je i jedno pravo natjecanje. Za tu djecu to je jedan prekrasan događaj- kazao je Grđan.

Stjepan Petrac prisjetio se početaka lige koja je brojem prijavljenih momčadi i gledatelja rasla iz godine u godinu, a zadovoljstvo ligom ispred Zajednice športskih udruga izrazio je Darko Blažinčić, dok su svoje dojmove podijelili još Senad Harambašić te Zlatko Petrac, istaknuvši kako je liga opravdala svoje pokretanje.

U finalnim utakmicama koje su na rasporedu u poslijepodnevnim satima kod početnika igraju Buna i Turopoljac, Kurilovec 1 i HNK Gorica 2 kod mlađih pionira, a isti klubovi odlučit će i o pobjedniku kod starijih pionira. 

Grad
Hrvatska
Multimedija
Sport
Velika Gorica
Zagrebačka županija