Novosti Sport Događanja

Poznat termin ovogodišnje Noći borilačkih sportova

21.02.2020. / Damir Žbulj

Noć borilačkih sportova jedinstvena je manifestacija u Hrvatskoj, koja će su u Velikoj Gorici održati i osmu godinu u nizu.

Druženje s članicama i članovima velikogoričkih borilačkih klubova zakazano je za 31. svibnja, a ponovno će se veliki sportski spektakl održati na otvorenom u Parku dr. Franje Tuđmana.

Još jednom će svoje vještine demonstrirati Karate klub Velika Gorica, Judo klub Pinky, Boksački klub Velika Gorica, Taekwondo klub Velika Gorica, Karate klub Centar, Judo klub Kokica, Judo klub osoba s invaliditetom Fuji, Hrvački klub Velika Gorica 1991, a uzbuđenja i atrakcije za brojne okupljene sigurno niti ovaj put neće izostati.

U ovim klubovima trenira preko 800 naših mladih sugrađanki i sugrađana, a svi oni u kontinuitetu postižu sjajne rezultate i osvajaju medalje na domaćim i međunarodnim natjecanjima promovirajući i Veliku Goricu te apsolutno zaslužuju jednu ovakvu priredbu.

Noć borilačkih sportova svake godine izazove veliki interes Velikogoričanki i Velikogoričana i sigurni smo kako će tako biti i ove godine.

Podijeli