Home Izdvojeno Pub kviz GKM-a sve brojniji. Ovog puta sudjelovalo preko 80 sudionika

Pub kviz GKM-a sve brojniji. Ovog puta sudjelovalo preko 80 sudionika

Pitanja su bila podijeljena u dvije kategorije - filmovi i serije i u svakoj kategoriji je bilo 25 pitanja

PODIJELITE
Foto: Gorički klub mladih

Priželjkivani Pub kviz Goričkog kluba mladih odvio se sinoć u kafiću Dobar dan. Kao i prošlog puta postojala je određena kategorija, a ovog puta na redu su bili filmovi i serije. Na jučerašnjem Pub kvizu Goričkog kluba mladih sudjelovalo je 15 ekipa, što je uključivalo preko 80 sudionika.

Pitanja su bila podijeljena u dvije kategorije – filmovi i serije i u svakoj kategoriji je bilo 25 pitanja. Među filmskim pitanjima našla su se pitanja o filmovima Quentina Tarantina, Gospodaru prstenova, Tko pjeva zlo ne misli, Inceptionu, Freddyjeu Kruegeru, Harryju Potteru i drugima. Pitanja iz kategorije serija uključivala su ona o seriji Prijatelji, Smogovci, Pod istim krovom, Igre Prijestolja, Crno-bijeli svijet i tako dalje. Sudionici su bili iz različitih generacija tako da je svatko pronašao neki odgovor koji je sigurno znao. Pobjednička ekipa bila je ekipa Riddikolous Win Dizel 98 koji su osvojili kuglanje za šest osoba!

Gorički klub mladih će ovih dana na svojim društvenim mrežama objaviti točne rezultate svih ekipa, ali i sva pitanja i odgovore. Zapratite ih na Facebooku i provjerite svoje znanje.