Novosti Sport Događanja

VIDEO Vatrogasci JVP-a prihvatili izazov i zaplesali popularni Foot Shake Dance!

15.04.2020. / Petar Brnada

Pripadnici Javne vatrogasne postrojbe grada Velike Gorice prihvatili su izazov pa zaplesali popularni tik-tok ples i potpuno razvalili!

Riječ je o jednom od najpopularnijih TikTok izazova poznatim i kao 'Foot Shake Dance', ili 'Oh Na Na Na Challenge' u kojem ljudi plešu dodirujući se samo nogama.

Podsjetimo, nakon što su pulski policajci Anita Prgomet Buić i Tomislav Soldo svojim "Foot Shake Danceom" postali hit na društvenim mrežama, izazvali su i druge da se u ovim teškim vremenima epidemije opuste i zaplešu.

-Kakvi bi bili kad ne bi prihvatili izazov #tiktokchallenger. Družili smo se neko vrijeme nakon potresa po krovovima Zagreba i sada nas je izazov ponovno spojio (bolje on nego nesreća;). Dva "susjeda" ovom gestom daju podršku za sve javne službe i sve djelatnosti koje omogućavaju normalan život u doba pandemije- napisali su vatrogasci.

Kako su to izveli naši vatrogasci koji su ovih dana angažirani na brojnim intervencijama, ali su zadržali dobro raspoloženje, pogledajte u videu.

Uz Javnu vatrogasnu postrojbu izazov su prihvatila i pojedina velikogorička dobrovoljna vatrogasna društva pa su tako zaplesali i vatrogasci iz Starog Čiča.

 

 

Podijeli