Novosti Sport Događanja

Lektira na oko: Ana i Anita predstavile videospot za pjesmu "Kako živi Antuntun"

23.04.2020. / Petar Brnada

Nisu mogle nastupati, pa su odlučile publiku počastiti video spotom. Tako otprilike počinju priču Ana Katulić i Anita Pukanić koje su danas predstavile videospot za pjesmu “Kako živi Antuntun”, poznatog naslova iz osnovnoškolske lektire autora Grigora Viteza.

Antuntun je dio autorskog projekta "Lektira na oko", interaktivne igre za 3. i 4. razrede osnovnih škola koja je večeras, povodom Noći knjige, trebala biti predstavljena i publici u Gradskoj knjižnici.

-Iako je izvedba otkazana mi smo se ipak domislile kako djelić predstave dati publici i tako im malo zagolicati maštu. A i dobro smo se zabavile- govore nam Ana i Anita koje su spot snimile vlastitim snagama, u jednom danu, na školskom igralištu.

-Imale smo zaštitne maske i rukavice, kao što vidite, a pokušale smo se pridržavati i mjera socijalne distance, što je bilo vrlo izazovno- pričaju cure.

Glazbu za pjesmu potpisuju glazbeno bračni par, Velikogoričani Ana i Konrad Lovrenčić, a finalnu produkciju sporta- obrt Plartforma.

Lektira na oko do sad je gostovala u osnovnim školama Eugena Kumičića, Nikole Hribara, Novo Čiče, Vukovina i Dubranec, kao i u Božićnom selu, a najavljena su i gostovanja u osnovnim školama u Mičevcu Lukavcu koja će, ipak, morati pričekati malo bolje dane i ponovni početak škole.

Do tada, uživajte u spotu.

Podijeli