Novosti Sport Događanja

Vanesa donosi besplatan make-up tutorijal: Zablistajte na online sastanku, ispitu, videokonferenciji…

06.05.2020. / Petar Brnada

-Ako se volite šminkati, zašto to ne biste svakodnevno radili i u 'doba korone'- pitaju vas iz Pučkog otvorenog učilišta koje vam na kraju ovog tjedna donosi zanimljivu besplatnu radionicu.

Naime, POU već neko vrijeme u svojem programu nudi Make up radionicu koju vodi renomirana profesionalna vizažistica Vanesa Ćopić. Riječ je o radu kroz individualan pristup prilikom čega možete naučiti njegovati svoju kožu, u kratkom vremenu nanijeti dnevni make-up, odabrati idealnu nijansu pudera, rumenila i ruža, jednostavno konturirati lice i oblikovati obrve,  istaknuti oči i koristiti highlighter ili savladati druge tajne i tehnike uljepšavanja.

A s obzirom na epidemiju koronavirusa koja je do daljnjega otkazala sve radionice i okupljanja, u suradnji s Pučkim učilištem Vanesa će sada besplatno u svome tutorijalu predložiti make-up s kojim ćete zablistati i osjećati se bolje na online sastanku, ispitu ili video konferenciji.

Video potražite u petak, 8. svibnja na Facebook stranici Pučkog otvorenog učilišta!

Vanesa Ćopić započela je svoju profesionalnu karijeru vizažistice i edukatorice radeći za prestižne kozmetičke kuće, kao što su Givenchy i Elizabeth Arden. Kao službena Max Factor vizažistica od 2009. radila je na brojnim vodećim domaćim modnim događanjima. Autorica je knjige „Knjiga šminkanja“, u kojoj svojim savjetima i idejama nadopunjuje Max Factor priču. Sudjelovala je u kampanji My Factor koja slavi žensku ljepotu u različitostima, individualnosti te prihvaćanju sebe i svojih posebnosti. Zaštitno je lice reklamne kampanje Max Factor Ageless Elixir tekućeg pudera.

Foto: Ilustracija/ POU

Podijeli