Novosti Sport Događanja

U prva dva dana akcije prikupili 129 doza, još se stignete odazvati dobrovoljnom darivanju krvi

06.05.2020. / Petar Brnada

Gradsko društvo Crvenog križa Velika Gorica u ponedjeljak je krenulo u novu trodnevnu akciju dobrovoljnog darivanja krvi koja je i ovog puta naišla na sjajan odaziv građana.

Kako kažu iz Crvenog križa, prvog dana akcije prikupili su 47 doza dragocjenih kapljica, a tijekom jučerašnjeg dana još 82 što daje ukupnu brojku od 129 doza.

No, sasvim je sigurno da će i ta brojka još porasti jer se akcija nastavlja i tijekom današnjeg dana. Krv možete dati od 13 do 18:50 sati uz pauzu od 15 do 15:30 sati, a akcija će se kao i prethodna dva dana održati u novim prostorijama Crvenog križa na adresi Cvjetno naselje 16.

I ovog puta sve se odvija prema propisanim epidemiološkim uputama kako bi svi ostali sigurni i zdravi. Odlučni u namjeri da pomognu drugima Velikogoričani se disciplinirano drže socijalne distance i tako strpljivo čekaju svoj red na još jedno dobro djelo.

-Ponosni smo na naše darivatelje koji su tu kada treba, koji su tu da pomognu i koji su tu da daju taj najdragocjeniji dio sebe- poručili su iz Crvenog križa.

 

Podijeli