FOTO: Trening HNK Gorica u izravnom prijenosu na HNTV-u

Trening je trajao 75 minuta
trening hnk

Treća faza ublažavanja epidemioloških mjera donesenih zbog sprječavanja epidemije koronavirusa omogućila je nogometnim profesionalnim momčadima da treniraju onako kako inače rade u normalnim situacijama. Danas je HNK Gorica imala prigodu da prvi takav trening odradi u izravnom prijenosu pred kamerama HNTV-a.

Uvodni dio treninga vodio je kondicijski trener Krešimir Šoš, a za to vrijeme glavni trener Valdas Dambrauskas davao je izjavu za HNTV-e, govorio je o svojim impresijama o klubu i okolo njega, naglasio je da će se u nastavku prvenstva boriti za mjesto koje vodi u europsko natjecanje. Iza njega izjave su davali: Mindaugas Nikoličius, direktor kluba, Nenad Črnko, predsjednik, dr. Golub te igrači Kristijan Lovrić, Dario Čanađija i kapetan Kristijan Kahlina.

Masovni trening uključivao je angažman svih igrača i svi su bili istovremeno u igri na skraćenom terenu, igrali su između dva šesnaesterca. Posebno su, uz upute trenera Šoša, trkačke dionice odrađivali Steenvoorden, Hamad, Mudrinski i Periša.

Grad
Hrvatska
Sport
Velika Gorica
Zagrebačka županija