Novosti Sport Događanja

Kawasaki 3P uskoro na parkingu Zračne luke! Na drive-in festivalu zapjevat će u humanitarne svrhe

20.05.2020. / Petar Brnada

S obzirom na epidemiološku situaciju Pepermint agencija pripremila je novi koncept održavanja eventa- drive in festival, a prvi takav očekuje vas već 29. svibnja!

Picnic Galactic je drive in glazbeni festival koji će se održati na parkiralištu Zračne luke Franjo Tuđman, a upravo tamo će vas rasplesati jedinstveni Kawasaki 3P te Discohernia.

A uz to što napokon imamo priliku otići na koncert, iako u nešto drugačijoj formi, najbolja stvar u cijeloj priči je to što će sav prihod biti doniran u humanitarne svrhe za Crveni križ Velika Gorica.

Što se tiče mjera predostrožnosti, organizatori kažu da se dolazi autom u kojem smiju biti maksimalno 4 osobe. Ukoliko dolazite motorom ili kombijem, vrijede ista pravila kao i za automobile, a cijena ulaznice se ne mijenja.

Napominju da je dozvoljeno i dovođenje pasa, ali vas mole da ga/ih držite na uzici ukoliko će boraviti izvan automobila.

-Jedini trenutni mogući način za organizaciju koncerata je zadržavanje razmaka između posjetitelja, a to ćemo postići tako što će svaka grupa posjetitelja zauzeti svoj prostor unutar i oko automobila s jasno određenim pravilima ponašanja. Posjetitelji dolaze osobnim automobilima i parkiraju na točno određeno mjesto. Kretanje je dopušteno oko automobila i tog parkirnog mjesta, a svako sljedeće mjesto udaljeno je najmanje dva metra.

Kao što smo naveli, sav ostvareni prihod od prodaje karata bit će doniran u humanitarne svrhe Crvenog križa Velike Gorice, a više informacija o donacijama te o eventu možete naći na društvenim mrežama FB i IG Pepermint agencije.

Ulaz se pušta u 19 sati, a svirka kreće u 20 sati. Ulaznice možete pronaći OVDJE.

Podijeli