FOTO: Crveni i Žuti Kurilovčani odigrali zanimljivu utakmicu bez pobjednika

Nakon deset dana treninga jučer je na SRC Udarnik odigrana i prva utakmica u kojoj su se suprotstavile Crvena i Žuta momčad domaćeg trećeligaša
WhatsApp Image 2020-05-22 at 19.26.27

Posljednji prvenstveni susret nogometaši Kurilovca odigrali su još 7. ožujka, kada su na SRC Udarnik ugostili Gaj Mače. Slavila je u tom dvoboju domaća momčad s 2:1. Nitko, tada nije mogao niti zamisliti da će to biti sve od proljetne polusezone, jer u tjednu koji je slijedio uslijedio je porast broja zaraženih novim virusom, koji je na kraju doveo i do otkazivanja svih sportskih natjecanja.

Sve povoljnija epidemiološka situacija omogućila je popuštanje mjera, a samim time na teren su se vratili i nogometaši. Trener Kurilovca, Perica Vidak svoje je igrače okupio 13. svibnja, od kada se svakodnevno trenira, a nakon deset dana treninga jučer je odigrana i prva utakmica u kojoj su se suprotstavile Crvena i Žuta momčad domaćeg trećeligaša.

Utakmica je igrana 2×30 minuta, a bila je to vrlo dobra utakmica u kojoj je postignuto čak šest zgoditaka, po tri sa svake strane. Naročito raspoložen kod Crvenih bio je Luka Sedlaček, koji je tri puta zatresao mrežu Buđaka, dok je dvostruki strijelac za Žute bio Marin Sudar, a među strijelce se upisao i Ivan Rajič.

-Vidjelo se kako su se dečki zaželjeli nogometa. Mogu slobodno reći kako je ovo bila dobra natjecateljska utakmica u kojoj se ovako duga stanka i nije vidjela. Ovo je bila nagrada za sve ono što smo prošli do sada- rekao nam je trener Perica Vidak, koji je i više nego zadovoljan odazivom igrača na treninge.

TRENING UTAKMICA
NK KURILOVEC CRVENI – NK KURILOVEC ŽUTI 3:3
STRIJELCI: 1:0 Sedlaček, 2:0 Sedlaček, 2:1 Sudar, 2:2 Rajić, 2:3 Sudar (11m), 3:3 Sedlaček
NK KURILOVEC CRVENI: Debijađi, Grdenić, Čunčić, Karabatić, Stiplošek, P.Posavec, Matoš, Mandura, Sedlaček, Tramontana, Rogini (još su igrali; J. Kovačić, Čizmadija).
NK KURILOVEC ŽUTI: Buđak, Čurek, Rajić, N. Kovačić, I. Čolić, Marinić, Muhar, Borovac, Humeljak, Dianežević, Sudar (još su igrali; Povoljnjak, Sahindal, M. Čolić).

Grad
Hrvatska
Sport
Velika Gorica
Zagrebačka županija