OS Nikole Hribara - Velika Gorica

Zvonjalica – učenje na daljinu PDF Ispis

 Zvonjalica1 

Zvonjalica2Učenici 1. a razreda naše škole, Dominik i Eva, bili su domaćini i urednici radijske emisije učenika velikogoričkih osnovnih škola Zvonjalica. 

Tema subotnje Zvonjalice bila je učenje i projekti na daljinu.

Simpatični, ali i ne manje profesionalni, prvašići su ugostili ravnatelja Stjepana Maravića, učiteljicu Jadranku Jelisavac i Mirnu Brkić Pavišić kao predstavnicu roditelja.

Svatko je iznio svoje dojmove i iskustva o radu u nastavi na daljinu. Ravnatelj je objasnio organizacijski dio za razrednu i predmetnu nastavu. Učiteljica Jadranka je govorila o tome kako su se snašli najmanji prvašići u ovakvom obliku nastave te u kojim projektima su nastavili i dalje aktivno sudjelovati. Gospođa Mirna je predočila stajališta, zalaganja i uključenost roditelja u nastavni proces. Naglasila je kako je dobra organizacija bila ključna za uspješan rad u deset tjedana nastave na daljinu.

I kao zaključak proizlazi da je, kao i za svaki školski uspjeh, bila neophodna suradnja, razumijevanje i povezanost učenika, učitelja i roditelja. 

Vesna Stipić, mag. prim. educ.

comments
 

Erasmus+ Facebook

Erasmus+ partner

erasmus (2).jpg

Slučajna slika

slucajna4.jpg

Anketa

Internet najradije koristim za?
 

Pročitajte još i ovo!

KnjižnicaČitateljski kutić

Četvrtak, 20 Svibanj 2021

article thumbnail Vaši vršnjaci preporučuju Ljekovita moć knjige – 10. Noć knjige  Videosadržaji: Charlie i tvornica čokolade – Marko Šavorić, 6. d Čitajte! – Ivan Dijanić, 8. f
... pročitaj cijeli tekst...

KnjižnicaO projektu „Slušamo i ilustriramo Pinokija“

Srijeda, 16 Ožujak 2022

article thumbnailProjekt školske knjižnice „Slušamo i ilustriramo Pinokija“ započet je na inicijativu knjižničarke Monike Meštrović s ciljem poticanja čitanja „debelih“ lektira i razvoja čitalačkih...
... pročitaj cijeli tekst...

Drugi zanimljivi članaci...