Obavijesti Video Pretražite Navigacija
padalo duže od 10 minuta

Tuča veličine lješnjaka pogodila sjeverozapad Hrvatske: "Vrt mi je totalno uništen, vjetar je strašno puhao"

Slika nije dostupna
Slika nije dostupna
Nevrijeme je zahvatilo sjeverozapad Hrvatske. Tuča veličine lješnjaka pogodila je Starigrad pored Koprivnice, okolicu Bjelovara, a padala je i na području Varaždina i Velike Gorice.

Tuča, veličine lješnjaka padala je više od 10 minuta, a bila je praćena jakim vjetrom i obilnom kišom, rekla nam je čitateljica koja nam je ustupila fotografije nepogode koja je zadesila Starigrad kod Koprivnice.

Pročitajte i ovo Ilustracija Najgore na sjeveru U nevremenu koje je pogodilo susjede ozlijeđeno najmanje 110 ljudi: Uz oluju padala je tuča veličine teniske loptice Šteta od tuče zbog koje građani najavljuju prosvjed, ilustracija - 4 obrana od tuče "Jako se bojim, to malo što imam, neka mi uništi - nemam ništa": U Zagorju prijete prosvjedom, zahtjevi su jasni

"Vrt mi je totalno uništen, vjetar je strašno puhao", rekla nam je. 

Nevrijeme je zahvatilo i okolicu Bjelovara, točnije Prekobrdo. I tamo je padala tuča koja je uništila mnoge vrtove i voćnjake. 

Tuča je padala na području Međimurja, Podravine i Velike Gorice.

DHMZ javlja kako je uz lokalno jači razvoj oblaka mjestimice moguća kiša ili pljuskovi i grmljavina, uglavnom u unutrašnjosti, a krajem dana i na sjevernom Jadranu.

Vjetar će biti većinom slab, na istoku do umjeren sjeverozapadni, prema večeri i u noći u okretanju na jugozapadni.

 

 

Još brže do
svakodnevnih vijesti.

Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju
Još aktualnosti
Još vijesti
Pretražite vijesti

Budite u tijeku s najnovijim događanjima

Obavijesti uključene