Novosti Sport Događanja

MOST nezavisnih lista i RESTART koalicija sutra u Gorici predstavljaju svoje programe

17.06.2020. / Petar Brnada

MOST nezavisnih lista i RESTART koalicija u četvrtak će u Velikoj Gorici javno predstaviti svoje programe i kandidate za nadolazeće parlamentarne izbore.

„Program RESTART koalicije“ bit će predstavljen na javnoj tribini koja će se održati 18. lipnja u 19:00 sati u Pučkom otvorenom učilištu u Velikoj Gorici.

Program RESTART koalicije predstavit će Davorko Vidović, Ivana Posavec Krivec, Kristina Ikić Baniček i Goran Beus Richemberg, kandidati na listi VI. Izborne jedinice te Josip Tica, predsjednik Savjeta SDP-a za gospodarstvo.

Kako najavljuju iz koalicije, teme tribine biti će gospodarske mjere i porezna politika, socijalna politika, reforma institucija i borba protiv korupcije, teritorijalni preustroj RH i regionalni razvoj te zaštita ljudskih prava i civilno društvo.

Istog dana MOST nezavisnih lista predstavlja listu za VI. izbornu jedinicu na predstojećim parlamentarnim izborima i to u 17:30 sati u parku dr. Franje Tuđmana, kod oznake I LOVE VG.

U slučaju kiše, predstavljanje će se održati u stranačkim prostorijama MOST NL u Kurilovečkoj 2.

-Prilika je to da se upoznaju svi kandidati Izborne liste MOST NL na čelu s nositeljem Nikolom Grmojom, koji će se pridružiti u druženju s građanima Velike Gorice. Pozivamo i sve simpatizere ali i one koji su neodlučni da se priključe ovom predstavljanju i upoznaju kandidate ali i njihov program za predstojeće izbore 05. srpnja 2020.-poručili su iz MOST-a.

Podijeli