Novosti Sport Događanja

Mraclin u subotu domaćin MNL Turopolja i Posavine, karavana u ponedjeljak seli u Čičku Poljanu

19.06.2020. / Damir Žbulj

Nakon uzbudljivog otvaranja u Buševcu, pred nama je ovog produljenog vikenda dvostruki program Malonogometne lige Turopolja i Posavine! U subotu će domaćin drugom kolu biti Mraclin, dok će se u ponedjeljak na Dan antifašističke borbe akcija trećeg kola nastaviti na travnatom tepihu Čičke Poljane.

Raspored u Mraclinu počinje u 15.30 sati okršajem domaćina i Veleševca.

Idući su na programu Vukovina i Jagodno (16.10 sati), a nakon toga igra se derbi Čičke Poljane i Lazine (16.50 sati).

Kosnica i Buševec će snage odmjeriti od 17.30 sati, nakon njih igraju Turopolje i Bukevje (18.10 sati), pretposljednji dvoboj je između Novog Čiča i Drneka (18.50 sati), dok će drugo kolo zaključiti Kuče i Gornje Podotočje u 19.30 sati.

Osim malonogometne lige u Mraclinu se u subotu održava i memorijalni malonogometni turnir 'Blaž, Žina i Gale' te prijateljska utakmica veteranskih ekipa Mraclina i Mladosti iz Kaštel Sućurca. Odigrat će se i revijalna dvoboj između ekipe JVP Velika Gorica i navijačke skupine GPP.

U ponedjeljak u trećem kolu Malonogometne lige Turopolja i Posavine sastaju se Bukevje i Mraclin (15.30 sati), Buševec - Turopolje (16.10 sati), Lazina Čička - Kosnica (16.50 sati), Jagodno i Čička Poljana (17.30 sati), Gornje Podotočje - Vukovina (18.10 sati), Drnek i Kuče (18.50 sati) te Veleševec i Novo Čiče (19.30 sati).

Nakon uvodnog kola pobjede su upisali Buševec, Turopolje, Vukovina, Kosnica, Gornje Podotočje, Novo Čiče i Drnek. Svi ostali imaju ovaj produljeni, praznični vikend dvije prilike za popravni. Posljednji vikend u lipnju također je na rasporedu dvostruki program, u subotu 27. lipnja u Jagodnom, dok će se u nedjelju 28. lipnja domaćin biti Lazina Čička.

Podijeli