Novosti Sport Događanja

Marljivi Kosničani nisu odmarali niti na praznik: Košara uskoro gotova, ali trebaju pomoć i ostalih mještana!

23.06.2020. / Petar Brnada

Tijekom jučerašnjeg dana članovi udruge Turopoljska tradicija započeli su drugu fazu radova na obnovi košare u središtu mjesta.

Riječ je o nastavku prošlotjednih aktivnosti udruge i njenih članova koji su i inače poznati u svome mjestu po radu i uljepšavanju sredine u kojoj žive.

-Iako je jučer bio praznik kada se većina naših mještana odmarala uz članove svojih obitelji, članovi udruge primili su se posla te su cijeli dan radili kako bi što prije završili veliku košaru u centru Kosnice. Ako volite mjesto u kojem živite i želite da ono što ljepše izgleda, onda vam ništa nije teško, još kada je dobra ekipa ljudi kao što je to jučer bila, posao se odradi uz pjesmu, šalu i smijeh- kaže Filip Margić iz udruge Turopoljska tradicija.

Radove planiraju završiti ovaj tjedan, ukoliko im, naravno, vrijeme dozvoli, a kako kažu, nije im ostalo još puno posla, no trebaju pomoć i ostalih sumještana.

-Kako bi košara zasjala punim sjajem potrebno je zasaditi i cvijeće. Ovim putem pozivamo naše mještane i sve ljude koji su voljni donirati koju kunu za kupnju cvijeća, kako bi naša košara zasjala punim sjajem- poručili su ovi vrijedni Kosničani.

Galerija slika

Marljivi Kosničani nisu odmarali niti na praznik: Košara uskoro gotova, ali trebaju pomoć i ostalih mještana! Marljivi Kosničani nisu odmarali niti na praznik: Košara uskoro gotova, ali trebaju pomoć i ostalih mještana! Marljivi Kosničani nisu odmarali niti na praznik: Košara uskoro gotova, ali trebaju pomoć i ostalih mještana! Marljivi Kosničani nisu odmarali niti na praznik: Košara uskoro gotova, ali trebaju pomoć i ostalih mještana! Marljivi Kosničani nisu odmarali niti na praznik: Košara uskoro gotova, ali trebaju pomoć i ostalih mještana! Marljivi Kosničani nisu odmarali niti na praznik: Košara uskoro gotova, ali trebaju pomoć i ostalih mještana! Marljivi Kosničani nisu odmarali niti na praznik: Košara uskoro gotova, ali trebaju pomoć i ostalih mještana! Marljivi Kosničani nisu odmarali niti na praznik: Košara uskoro gotova, ali trebaju pomoć i ostalih mještana! Marljivi Kosničani nisu odmarali niti na praznik: Košara uskoro gotova, ali trebaju pomoć i ostalih mještana! Marljivi Kosničani nisu odmarali niti na praznik: Košara uskoro gotova, ali trebaju pomoć i ostalih mještana!

Podijeli