Novosti Sport Događanja

Ljetno kino vas zove: Večeras prostirke pod ruke i pravac Tuđmanac!

24.06.2020. / Petar Brnada

Nakon prošlotjednog konačno uspješno održanog ljetnog kina na otvorenom, i ova srijeda donosi nam toplo i vedro vrijeme pa vas u Parku dr. Franje Tuđmana večeras očekuju još dvije besplatne projekcije!

Tako pod vedrim goričkim nebom, na stolcima ili piknik prostirkama, uz grickalice i piće već u 18:30 sati možete uživati u obiteljskoj komediji Moje neobično ljeto s Tess.

Višestruko nagrađivan, namijenjen mladima, zanimljiv i odraslima, film "MOJE NEOBIČNO LJETO S TESS" topla je i uzbudljiva priča, prepuna emocija i humora. Dugometražni je to prvijenac nizozemskog redatelja Stevena Wouterlooda, koji se i inače bavi temama odrastanja, prelaska iz dječje u zrelu dob. Ovaj poučan film koji obrađuje univerzalne i svima bliske teme, ali kroz oči djeteta, nikako ne smijete propustiti pogledati.

S početkom u 20:30 sati krenut će i druga projekcija, akcijski triler Odmetnici.

Pratimo priču o američkim marincima koji pokušavaju riješiti davno zaboravljenu tajnu pri čemu na dnu jezera otkrivaju sanduke u kojima su skrivene zlatne poluge.

Scenarist i producent filma je slavni Luc Besson, a film je snimljen na lokacijama u Hrvatskoj – Zagrebu, Karlovcu, Ogulinu, Humu u Istri, na Lokvarskom jezeru, a nama najzanimljivije, da je jedna od lokacija bilo i naše jezero Čiče.

Podijeli