Novosti Sport Događanja

FOTO U Klubu mladih naučili izraditi igračke za životinje pa ih poklonili psima i mačkama u skloništu

25.06.2020. / Petar Brnada

U Goričkom klubu mladih održana je radionica izrade igračaka za životinje u skloništu. Radionicu je vodila Katarina Drvodelić zahvaljujući kojoj su polaznici uspjeli naučiti i napraviti preko 15 igračaka.

Kako kažu iz Kluba mladih, polaznici su osim dobre volje i humanitarnog duha pokazali i veliku volju za učenjem zbog čega su donijeli velik broj materijala. Time su životinjice u skloništu dobile puno lijepih i šarenih igračkica koje će se teško strgati.

-Prvobitna poanta radionice je, za razliku od klasičnih prikupljanja hranom i novaca kojima su skloništa nekada i prenakrcana, donirati psima i mačkama nešto što do sada nisu dobili. Drugo, ali jednako važno bilo je naučiti polaznike kako napraviti kvalitetnu igračku za svog ljubimca obzirom na to da igračke znaju premašiti pristojne cijene, a strgaju se u rekordnom roku- otkrivaju iz Kluba mladih.

Polaznici su naučili raditi dvije vrste igračaka, a svi koji su propustili radionicu mogu se javiti u inbox na Facebooku Goričkog kluba mladih.

Galerija slika

FOTO U Klubu mladih naučili izraditi igračke za životinje pa ih poklonili psima i mačkama u skloništu FOTO U Klubu mladih naučili izraditi igračke za životinje pa ih poklonili psima i mačkama u skloništu FOTO U Klubu mladih naučili izraditi igračke za životinje pa ih poklonili psima i mačkama u skloništu FOTO U Klubu mladih naučili izraditi igračke za životinje pa ih poklonili psima i mačkama u skloništu FOTO U Klubu mladih naučili izraditi igračke za životinje pa ih poklonili psima i mačkama u skloništu FOTO U Klubu mladih naučili izraditi igračke za životinje pa ih poklonili psima i mačkama u skloništu FOTO U Klubu mladih naučili izraditi igračke za životinje pa ih poklonili psima i mačkama u skloništu

Podijeli