Novosti Sport Događanja

Uzbuna u plastičnom carstvu: Večeras povedite klince na poučnu predstavu o utjecaju otpada na okoliš!

26.06.2020. / Petar Brnada

Uzbuna u plastičnom carstvu naziv je jedne vrlo zanimljive i poučne predstave na koju večeras možete povesti svoje mališane. Održat će se u Parku dr. Franje Tuđmana s početkom u 18 sati, a u slučaju kiše bit će prebačena u dvoranu Galženica.

-Ništa ne može iznenaditi Plastičnog čovjeka koji je cijeli svijet pretvorio u svoje plastično carstvo. Ništa i nitko...osim jedne (ne)obične djevojčice- stoji u najavi POUVG-a.

Predstava je to koja progovara o štetnosti plastike i utjecaju otpada na okoliš i atmosferu i namijenjena je djeci osnovnih škola, bajkovito temeljena na stvarnim, gotovo svakodnevnim stvarima i pojavama te inspirirana mladom aktivisticom za okoliš, Gretom Thunberg.

Tekst potpisuje Marija Antić, a režiju Mirel Huskić. Igraju Ana Katulić, Mirel Huskić, Iva Peter Dragan te Nikolina Majdak, za dizajn svjetla i tehnička podrška zadužen je Domagoj Klasić, a za kostime Katarina Radošević Galić.

Ulaz je besplatan, a predstava je sufinancirana sredstvima Kohezijskog fonda EU, u sklopu projekta Pametno gospodarenje otpadom Grada Velike Gorice.

Podijeli