Novosti Sport Događanja

Završno natjecanje plivačkog kluba Gorica: Očekujemo vas u što većem broju u rujnu

28.06.2020. / Damir Žbulj

Plivački klub Gorica održao je finalno natjecanje prije završetka ove turbulentne sezone, prekinute pandemijom koronavirusa.

Neočekivana pauza je možda utjecala na plivačku formu, ali zasigurno nije poljuljala samopouzdanje i motivaciju članova, koji su s velikim entuzijazmom odradili ovo okupljanje na Gradskom bazenu, kad već nije bilo mogućnosti za službena natjecanja Hrvatskog plivačkog saveza.

"Gotovo svi naši članovi okupili su se kako bi pokazali sve što su naučili ove sezone unatoč situaciji koja nas je sve zadesila. Naši najmlađi plivači nastupili su na utrkama 25m prsno, slobodno i leđno dok su se naši stariji plivači okušali u istim tehnikama, ali na duplo dužoj dionici. Svi sudionici bili su nagrađeni medaljama i kapama," istaknuli su klupski treneri i trenerica.

Sezona je završila, ali će se treninzi održavati sve do 31. srpnja, za one koji će ostati u Velikoj Gorici.

"Svima koji odlaze na zasluženi odmor, želimo ugodne praznike te vas očekujemo u što većem broju u rujnu," poruka je za sve zainteresirane nove članice i članove koji se žele priključiti velikogoričkom plivačkom klubu.

Sve rezultate po grupama pogledajte na poveznicama:

Rezutati grupe 1 i 4

Rezultati grupe 2 i 5

Rezulati grupa 3

 

Podijeli